kebis5518 Kızlar 11. haftadayım birkaç gündür demir kullanmaya başladım ama gün içerisinde o kadar mide bulantısı ve halsizlik yapıyor ki resmen yataktan kalkamıyorum sersemleşiyorum sizde de böyle olmuş muydu ?
kediliikizz kebis5518 11.hafta biraz erken değil mi bir sorun mu olduğu için başladınız? 15-16 gibi başlanıyor genelde. Bende bu etkileri yapmadı bağırsaklarımın dengesini bozdu biraz. Doktorunuza söylerseniz belki markasını değiştirir
Baby07 kebis5518 evet bu haftalarda zaten mide bulantısı zirvede oluyo ben doktoruma sorup gece içmeye başlamıştım öyle rahatladim
Mommysu kebis5518 benimde midemi çok ağrıtmıştı, içemiyordum. Doktorum tek kullanımlık şase halinde demir ilacı başlatmıştı. Onu çok rahat kullandım
kebis5518 kediliikizz bilmiyorum aile hekimim vermişti artık başlayabiliriz demişti ama gece yatarken içmeyi teklif ettim olur sorun olmaz dedi eğer devam ederse komple değişiriz dedi bakalım bu geceden başlayacağım inşallah yine bir sorun olmaz
kebis5518 Baby07 evet bulantı hep vardı zaten hafif hafif olsa bile bide bunun üzerine ekstra eklendi şimdi gece içmeyi deneyeceğim eğer devam ederse doktor komple ilacı değişiriz demişti inşallah güzel devam eder
kebis5518 B5- ayyy bırak tatlıyı meyve yerken bile midem bulanıyor tatlı hiç yiyesim gelmiyor bu süreçte sadece tuzlu şeyler o da açlığımı ve bulantımı bastırdığı için iyi geliyor
kebis5518 Mommysu bide ne biliyor musun ilaç zaten çok büyük olduğu için yutamıyorum da iyice sersemleşiyorum
B5- kebis5518 Turşu yeme tuzu da azalt bak ben yedim yedim ödemden şiştim 😅 ayaklarım arı sokmuş gibi hala canım çekiyor da yemiyorum artık 🤣
Mommysu kebis5518 İlacı yutmakta problemim yoktu ama o mide ağrısı çok kötüydü doktor dokunuyor demişti. Bence sende doktorunla konuşup şase kullanabilirsin. İçimi çok rahat kafana dik gitsin ve ağrı yapmıyor 😂
kebis5518 B5- yaa kıyamam ☺️ yok öyle aşırı tuzlu yemiyorum dengeliyorum. Normalde de tuzu çok aramam bu sadece bulantı ve açlığım gitsin diye ☺️