Myasminn Gfatmag 3 arkadaşımın erkek 1 arkadaşımın kız ve benimde kız bebeğim olacak inşallah Bana da bu sene erkek senesi gibi geliyor ☺️
Bussraablg Gfatmag çevremde 7-8 hamiş var ben de dahil olmak üzere hepimizin erkek sadece 1i kız erkek senesi bencede ☺️
Kadeeerrrrrr Gfatmag belli bir süreye kadar kızdı belli süreden sonra erkek oldu galiba 2023ün ilk ayları kızdı benim de kız sonra hep erkek duymaya başladım. Bu arada hepimiz sağsalim kucağımıza alalım inşallah 😊🤗
Tugcekmr Gfatmag Bende böyle bir anket yaptım en fazla erkek sonuç aldım baya katılan oldu 🥰 Benimde doktorum erkek ihtimali verdi ve bende erkek hissediyorum
visnelibrownie Arkadaşlar durun lütfen büyük bir umutla kız bekliyorum 🤣🤣 hayallerimi yıkmayın bu işin senesi olmaz Allah ne verirse o 🤣🤣 lütfen bakın zaten doktor yanlış görmüştür falan diye tereddütlüyüm bide siz böyle etmeyin 🤣😂😅😊
Sahrafurkan13 Gfatmag benim de erkek bebeğim aralıkta doğacak gerçekten duyduğum %5 ilk dilimin kız çocuğu olacak 😀
PrensinibekleyenAnnee Gfatmag 12 hamileydik sadece iki tanesi erkek geri kalan10 tanesi kızdı bence kız senesi 😊
mirayandme Gfatmag aynı şeyi düşünüyorum bu sene herkes in kimin duysam erkek birde bugün bişey duydum rabbim nüfusun ortalama olması için dengeler bi sene erkek bi sene kız verirmiş