Esraa79 Sibzaf herşey yolunda olduğu sürece sıkıntı yok bence. 7 kg aldım bende 24 haftalığız. 15 e kadar normal sayılıyor.
Ask-bebegim Sibzaf 22.haftadayken 8 kilo almıştım doktorum çok takilmiyoruz kilo işine dedi ama çok takıyorum 24.haftadayim biraz dikkat etmeye çalıştım ve daha tartilmadim ama sanki yine alıyor gibiyim 🤦
Honeyss Sibzaf bence normal kilonuz ya kilolu değilsiniz yani bende hamile kaldığında 69dum şuan 70 kiloyum herkes aynı olmaz
yesilkahve Sibzaf 50 ile hamile kalıp 46 ya düştüm şimdi 55 im.. 22+0 dayım üstelik 😅 ilk hamileliğimde de çok kilo almıştım ama sonra hemen verdim, onun için ben pek düşünmüyorum fazla kiloyu. Bebeğe zararı olmadığı sürece tabiki
Balannebalcocuk Haftadayım 8 kilo aldım bendeeee 😂doktora gitmedim henüz acaba bana da kızar mı bilemedim şuan korktum 🤭
M-Y2020 Sibzaf ya herkes çok farklı ben ilkinde de bundada kilo almadım 21 haftalık ve 1 kilo banada az gibi geliyor bilmiyorum
ladyax Sibzaf kız korkma ben korkuyorum asıl az aldım diye dün sağlık ocağı doktoru azarladı yemek yemiyor musun diye yiyorum da valla niye böyle anlamıyorum bebek iyi ama ben almıyorum nedense ki kilo almaya çok yatkınımdıt
Mom0888 Sibzaf bebeğin sağlıklı olsun geri verirmisin zaten canım 82 ile doğurdum suan 55 filanım sıkıntı yapma