Kfiliz Selam kızlar biz 38 + 4 olduk doktorumuz ilaçları bıraktırdı magnezyum içmiyorum normal doğum planlıyoruz siz magnezyumu bıraktınız mı. Bebişler kaç kilo
Ada022 Kfiliz bende 38+2 yim perşembe günü randevum var bakalm doktor bana ne dicek şuanlık benimde normal doğum olarak gözüküyor çok korkuyorum açıkcası ☹️
CemrePektas Kfiliz magnezyum ve diğer takviyeleri, demir ilacı ve d vit hariç, kanama fzla olmasın ve kasılmaları doğru hissederim dedi 36da bıraktırdı. 37+ larda kilosu 3dü.
bendeanneoldum_ Kfiliz magnezyum miğdemi bulnadryo ya ben bıraktım yediğimi de kusuyodum şimdi daha iyyim bende 38+0 hafta olduk
Youngmotherr Kfiliz 39+0… 38+2 de 3190 gramdı, ilaçları kullanmaya devam et ama çok hareketlisin yürüme yat dedi ben yatamıyorum ki 😂
Kfiliz Ada022 Hiç korkmayın dua edeceğiz yapacak bir şey yok bundan kaçış yok magnezyum kullanıyor musunuz :)) bebiş kaç kılo
Ada022 Kfiliz kullanıyorum canım daha gitmedim işte perşembe günü gideceğim 38+4 olacak doktorum ne dicek bakalm kilosu vs söyler zaten magnezyumuda bıraktırır mı bilmiyorum sizin bebiş kaç kilo
Gmzeakky 38+4 oldum bende 37+6ken 3200kg di bebis suan kaçtır bilmiyorum perşembe kontrolüm var ama bende tık yok ne zaman dogar diye heyecanla bekliyorum
tubimom Kfiliz ben bıraktım baya oldu artık doğum çalışmalarına başlamak istiyorum ne yapmakla basliyim sizce kızımı zor tutuyordum bu da gelmek istemiyor 😀artık gelsin istiyorum korksamda
tubimom Gmzeakky kız ben kızımda 2 cm acilmam var biliyordum tuvalete oturup kalkar gibi yaptım 20 dk sonra sancı başladı 😂