ZumrasMom_ Kızlar bana önerebileceğiniz bir bebek arabası var mı? Evim 4.kat asansör yok o yüzden travel sistem istemiyorum hafif bi şey olsun istiyorum. Yenidoğandan itibaren kullanılan baston modellerine de baktım ama ben çift yönlh de olsun istiyorum açıkçası fiyatta uygun olsa çok daha iyi olur. Önerileriniz bekliyorum
Aysee1123 ZumrasMom_ Çift yön olarak yok ama işinizi görebilcek olan kabin boy olarak Kraft Palma ve Joıe Touristi önerebilirim
Muberra08 https://ty.gl/nenfn33b0k Ben bunu aldım canım daha kullanmadım ama etrafımda kullanan bir çok insan çok çok memnun hem hafif hemde taşıma kapasitesi 36 kg fiyat da en uygun bebek arabası bu incelemeni tavsiye ederim 🌺
Evremmm2023 Pierre cardin yehoo aldım çok memnunum. Kabin boy ve hafif bavul gibi sürüyorum kapanınca. Ama çift yön değil. Ama üstten bakınca çocuk gözüküyor. Arkasında filesi de var onu görüyorum.
BeyzaErkutt bagi neo bebek arabası hem kabin boy yer kaplamıyor hem de hafif , çift yönlü kullanımı mevcut sadece ana kucağı almanız gerekiyor gerekli aparatları içerisinde mevcut ben bagi tercih ettim kullanmaya başlamadık ama memnun kalacağımızdan eminim☺️
MerveTeyze Bende Hamilton r 1 var arabanız varsa Maxi cosi Puset ile kullanabilirsiniz Puset arabaya da uyumlu oluyor 6.8 kilo araba 22 kilo taşıma kapasitesi tel tuşla rahat açma kapama var