Dilara9422 Kızlar bulaşık makinasına pril döktüm heryer taştı çok köpürmüş napacagım yıkanmıyoda elim ayağıma dolaştı Nolur bi fikri olan olsun ya tablet koydum çalişmamış yani onunla yıkamamış bende pril dökiyim dedim çok fazla kpürmüş napcam ya
Ozge111 Dilara9422 makinanın kapağının açın bulaşıklar üzerine su dökün baya dökün ama sonra tekrar çalıştırın
Kivircik01 Ay bana da bi defa öyle oldu ne yazık ki makine bitene kadar köpük çıktı sade durulama programı varsa ona al yıkamasın direkt durulasın köpüğü atar
Kivircik01 Dilara9422 o zaman arkadaşlarımızın dediği gibi bi boş çalıştır bakim bir şey olmaz sadece köpük çıktıkça sil benim öyle oldu yoruldum sadece çok şükür makine sağlam
Hnd3535 Dilara9422 bende ilk taşındığımızda tableti bulamamıştım bari pril dökeyim dedim dökmez olaydım bin pişman oldum her yerden köpükler cıktı maf etti beni. Çalışırken kapağını actım actım köpükleri aldırdm hep bezi sıktım 5dk da bir tekrarladm bu işlemi yanlarından cıktıkcada sildim halı malı köpük olmuştu geçmiş olsun :)