Gixemm Selam kızlar 5+5 hamileyim ama bu gün çok fazla bel ağrım var hareket edip eğildikçe ağrıyor benim gibi bel ağrısı yaşayan var mı endişelendim normal mi
Kediannesi1 Gixemm normal bir bel ağrısı mı adet ağrısı gibi bel ağrısı mı önemli olan o normal bir bel ağrısı ise hormon kaynaklı olabiliyor benim çok şiddetli vardı hala var adet ağrısı gibiyse 2-3 saat uzanıp dinlenin geçmez ise endişelenebilirsiniz
Meeryem Gixemm bende hala devam ediyor bel agrisi lutfn ayakta cok kalmayin ve yukarda tutun ayaklarinizi
Gixemm Kediannesi1 çok şiddetli ama sürekli değil eğilip kalkınca daha cok uzandım geçmedi sizde nasıldı
Kediannesi1 Gixemm benim oturup kalktıkça bile oluyordu ama fıtık veya bel kayması dendi tabi mr sonucu bekliyorum siz bir doktora görünün eğilip kalkmamanız daha iyi olur zaten çok erken daha
Gixemm Kediannesi1 teşekkür ederim benimde oturup kalktıkça da oluyor ama birden oldu o endişelendirdi beni
Kediannesi1 Gixemm teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah görünün bir içiniz rahat eder en azından
Gixemm Meeryem teşekkür ederim evde bir çocuğum daha var ne yazık ki dinlenmek mümkün olmuyor çok fazla