Sedaergn Merhaba kızlar 33+4 günlük hamileyim. Forumları okuyunca kafama takıldı işte karnımda sertleşme vardı erken doğum oldu felam diye? Bu sertleşme dedikleri nedir? Yani zaten hamile olduğumuz için karnımız sert. Ben bu olayı anlamadım açıkcası yardımcı olabilirmisiniz.
1850 Sedaergn 30+5 benımde ıkı gundur sertlesme ve ara ara hafıf agrılar var nıyeyse ben çalıştığım için ayakta durduguödan dıye düşündüm ama bilmiyorum 🤷🏻♀️internettekı seylerı okudukca ınsanın kafası bulanıyor . Cok kötü seyler bıle yazıyor
Nergs199 Sedaergn kasılma oluyor karında ara ara sertlesiyor acı veriyor .Bn doktora soledim magnezyum verdi .şuan çok rahatım .
Hafizeipek [bilinmeyen] 32. Haftadayim bende de başladı 2 gündür akşamları 2 şer kere oldu 🤤 3 gün sonra randevum var söylücem doktora
Zeliha66 [bilinmeyen] bizde 24+5iz 3 gün önce rahim yumusamasi oldugunu ögrendim zaten öncesinde erken dogum riskim vardi 2 aydır progestan ve pruloton depot kullanıyorum nelere dikkat ettin mesela rahim boyun kaçtı? Ayy allah bagıslasın tam vaktinde gelmis insallah benim kızımda o zamana kadar gelmez🤗
Hafizeipek [bilinmeyen] cok su içen biriyim zaten ben kontrole de 3 gün kaldı ama acile mi gitsem diye düşündüm ben de ilk işte görmemişin kasılması olmuş 😄
Cecilya 33.haftama başlıyorum yarın.Karnım resmen taş gibi.Herhangi bir kasılmam yok ancak resmen yerimden kalkamıyorum.Doktorum 35. Haftada alabiliceğini söyledi.İkiz bebek bekliyorum belki de ondan bu kadar fazla yaşıyorum sertliği.
Hafizeipek [bilinmeyen] acile ne zaman gitsem boşuna gittim ben de pimpirikli olduğum için 😄 bu arada süre ve sıklık dediğin benim 1 kere oldu ondan dedim görmemişin kasılması olmuş diye 😂😂😂
Zeliha66 [bilinmeyen] ayy insallah canım benim. Kasılmam yok çok şükür ama yumuşama olunca korktum acıkcası bi dahaki hamilelikde kesin serklaj yapılması gerekiyomus onları duydukca strese giriyorum 30.haftayi bi görsek hayırlısıyla sonrası daha hızlı geçecek gibi🤗
Hafizeipek [bilinmeyen] normal doğum mu yaptın ne kadar oldu ki doğum yapali ? Beni doğum sonrası korkutmuyo hiç tek korkum normal doğum