Kivircik01 Kızlaaar hani sabırsız test yapmayı bekleyenler regl tarihini bekleyenler gelinnn dertleşelim zaman geçmiyor 😂😂
Mommysu Kivircik01 Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Kan testi için. Kaset test yaptım pozitif ama kan değerim son regl tarihimle uyuşmuyor. Dış gebelik yada, geç döllenme olabilirmiş 🥺
Tugba_turk46 Kivircik01 yumurtlamanın bugün 12.günü dün test yaptım çıkmadı adetimede son 4 gün umarım pozitif sonuç alırm ve test yapmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü belirtilerin var 😬
EmreBeyiBeklerken Semasyy canım 30u geç bakalım o zaman uçuyor mu duruyor mu hele 35 ten sonrası işkence 🤭🤭🤭 Allah herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun sağlıkla büyütün bebişleri inşallah 🤲🌸
Kivircik01 Mommysu inşallah geç döllenmedir kuzum , benim de regl tarihine 9 gün var yumurtlamanın üStünden 18 gün geçti test negatif ama midem bulanıyor akıntım çok nadir de olsa kasık ağrım oluyor regl tarihimi bekliyorum bakalımmm
Mommysu Kivircik01 inşallah öyledir. 2. Gebeliğim ama insan her şeyi sil baştan yaşıyor resmen. İnşallah beklediğin güzel haberleri alırsın🌸
Kivircik01 Mommysu yaa teşekkür ederim , inşallah sende çok güzel haber alırsın ve burada birlikte seviniriz 💙
Kivircik01 Tugba_turk46 yaa Tuğba daha önce de seninle sohbet etmiştik inşallah inşallah vardır ama dur sabret valla negatif görmek yıpratıyor kendini meşgul et sürekli 😂😂
Tugba_turk46 Kivircik01 ayy evet kıvırcık yaa 🤣🤣kız insan meraktan çatlıyor ya içimde bir kıpırtı var hissediyorum ama söz verdim cumaya kadar ne test nede kan vermeyeceğim bekleyeceğim 😂 Sende durum neydi?
Kivircik01 Tugba_turk46 hadi bakim valla bende senin adına heyecanlıyım 😂😂 bak söz de çıkarsa beni bul yaz 😂😂😂
Kivircik01 Tugba_turk46 bende ne olsun yumurtlamanın üstünden 18 gün geçti test negatifti zaten 16. Günde bende sonradan yapmadım belirti var gibi ama beklicem illa bi şekilde varsa belli edecektir regl gelmicektir 😂😂
Hlimee Kivircik01 canım ben düzensiz oluyorum o yüzden takip edemiyorum son iki regl çok gecikiyor yarın bir kez daha yapayım
Akduygu Benim bugün regli günüm olmadım. Yumurtlamanın üstünden 15 gün geçti test negatif. Pozitife dönme ihtimali var mı acaba
Kivircik01 Akduygu var tabi geç döllenme olabilir test sıkıntılı olabilir kan testi vermeni tavsiye ederim gereken süre geçmiş kan testinde çıkar