Esmaad Merhabalar Hamilelikten mi kaynaklanıyor yoksa depresyondamıyım bilmiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum 11+5 haftalık hamileyim ne dışarı çıkıyorum ne yemek yiyorum nede içimden birşey yapmak geliyor tükenmişlik sendromu gibi birşey. 😒 hatta bazen canıma kıymak bile istiyorum 😐 hamilelik öncesindede böyleydim şimdi dahada arttı ne yapacağımı bilmiyorum, kimsem yok eşim anlamıyor destekçi olmuyor 🥺
gamzecgr Esmaad psikolojik destek almayı deneyin bence öncesinde böyleyse hamilelik hepten tetiklemiş belli ki
Elo__35 Esmaad gebelik depresyonu yaşıyorsun sanırım bu durumlarda bebeği istememe gibi semptomlarda oluşur kendine dikkat etmen gerekiyor gebelik başında olabiliyormuş oyalanacak birşeyler bul kendine
Yenianne7 Esmaad Psikolojik destek almayı denemelisin, kendini suçlama bu olağan bir durum. İlla ki sevdiğin birkaç aktivite vardır ara ve bul. Sen çok değerli ve teksin bunu hiç unutma 🌸
Happymother_15 Esmaad depresyonda olan birine çık gez,kafana takma geçer,hobi edin,aktivite bul kendine vs. gibi cümleler söylenmemeli içinden gelse keyif alsa zaten yapar bunları,bende yaşadım aynı şeyleri 12.haftadan sonra psikiyatriden destek alabilirsin
Esmaad gamzecgr yurt dışındayım ben eğer psikoloğa bunları söylersem çocuk doğar doğmaz soruşturma başlatıp ve sonra bebeği elimden alırlar
gamzecgr Esmaad oo sıkıntılıymış o zaman biraz araştırıp bu konuyla ilgili bişeyler okuyun sevdiğiniz şeyleri yapıp kendinizi oyalamaya çalışın belki iyi gelir biraz da olsa