Harna Lütfen cevap verin 28 haftaligim eşimin olmadığı günler clexani gobegimden yapıyorum yapar yapmaz bebeğim tekmeler atıyor korkuyorum imkansız bebeğe ulaşmaları diyorlar ama ben yine de endişeleniyorum 😔
Bahar1187 Harna hiç korkma istesende ulaşmaz o iğne bebişe bende karnım büyüyüp gerilene kadar hep göbekten vurdum sonra bacağa geçtim
dalin Harna yok canim bisey olmuyor bende yaptim bisey olmadi hatta kolumdan kendim vurdum sıktırmadan direk.ben sormustum druma gobekden yapiyorum bi zarari olurmu diye bisey olmaz onemli olan kana karismasi demisti drum.Bebegim suan kucagimda ve 6 gunluk
TugceDemir Bende kullanıyorum evet bebeğe bi zararı yok ama istersen bacağından da vura bilirsin ilaç hizli etki ettiği için oynuyorlar Galibi 🙂
Harna TugceDemir bacağa geçecem artık yaptım göbeğe çok pişman oldum korktum bebeğe denk gelmemiştir demi
TugceDemir Harna rica ederim bak bu benim üçüncü gebeliğim ve üçündede clexsan kullandim karnimdanda çok vurdum 2 sinde de hiç şey olmadı şükürler olsun kendini üzme hiç bişey olamamıstır için rahat olsun
Harna TugceDemir insan korkuyor sağ salim kucağımiza alsaydık ilk bebeğim 35 haftalıkken karnimda öldü şimdi clexan kullanıyorum 28 haftaya kadar geldik Çok şükür
Meray Ben 5. Haftadan doğuma kadar her gün göbeğimden yaptım. Kızım 1,5 at önce doğdu ve hiç bişey olmadı 😁 iğne yaptığın yerle bebeğin olduğu yer arasında 7 kat var bebeğe gelmesi imkansız yani 😁
Harna Meray Allah analı babalı büyütsün canim darısı bize olsun inşallah 🤗 siz böyle yazdıkça ben rahatliyorum