sem1 Ben 16.haftamdayım ilk hamileliğim yatınca bebeğini hissedersin diyolar ama hala hissetmiyorum ben siz kaçıncı haftada hissetmeye başladınız
Churcill sem1 18 de hissetmiştim ben sırt üstü yattığımda daha netti. Karnımı da içime çekerdim hafif 🙈
Semasyy sem1 ilk hamileliğim 17. Hafta gibi başladı ama aşırı hafif varla yok arası gibi tam net olarak iki gün önce hissettim 19+2 haftalığız iki gündür hissediyorum çok şükür 🥹😍😍🙏🏻
sem1 Deletedmom0071 Churcill Bende sadece göbek çevremde damar atıyomuş gibi arada bişey oluyor o bebeğimmi acaba yoksa kendi mefes alıp verişlerimden olan bişeymi anlayamadım
2cat1baby haftada gözüm seğiriyormuş gibi hissettim🙏🏻 Çok sert veya çok sık aralıklarla hissedilmiyor ama bu dönemde ben öyle biliyorum…Şu an 20+3’üz yine aynı şekilde göz seğirmesi gibi🙈Bildiğim kadarıyla en net 24. haftadan sonra hissedilmeye başlanıyormuş
Churcill sem1 göbek deliği üzerindeyse muhtemelen kendi göbeğin atıyodur benim sağ kasığımın oralardaydı göbek deliğinin alt çaprazında kalıyodu
Rzllyldz Bende 18. Haftamda hissetmiştim ama belli belirsiz böyle seyirme gibi minik bir kıpırtı belli belirsiz gaz mı acaba diye bile düşünmüştüm 😂😂 genelde dinlenirken hareket hissediyordum sessiz bir ortam sol tarafıma yatıyordum öyle hissediyordum
hopefortomorrows sem1 19+3 üz. 15 ten beri seğirme benzeri bir şey hissediyordum ama son bir haftadır bebeğin hareket ettiğini net bir şekilde hissediyorum. Karnımdaki kıpırtılar bebekten dolayı fark edebiliyorum
ALPAYDIN sem1 Benimde ilk hamilelik banada dediler ama 19. Haftada belli belirsizdi , 20.haftada tam hissettim ama dr da dedi 20,21 i bulabilir dedi