cevriye35_ 30+6 yiz suyu da azmış havuc suyu onerdi Doktorum 3 kilonun altında doğar gibi gorunuyor dedi 1 hafta geriligimiz var 3 kilo altı dogan bebisleriniz küveze girdimi acaba
3Tospikannesi cevriye35_ ben 2009 da kızımı 2012 de oğlumu 36 haftalık 2500 gram doğurdum küveze girmediler gayet sağlıklılardı ( ki benim gebeliğim ikisinde de çok kötü geçti 6.aya kadar yeme içme yok sadece serumla beslendim) Ciğer geliştirici filan da yapılmamıştı
summersu cevriye35_ önemli olan bebeğin kendi başına solunumunu gerçekleştirmesi kiloya çok kafa yormamak gerek
cevriye35_ 3Tospikannesi Maşallah ben oglumu da 2890 dogurdum simdi kizima gebeyim ona da ufak gibi dedi 3 kiloyu gormez dedi oglum küveze girmisti insallah kızım girmez sonrasinda emzirmede çok zorlandim emmedi
3Tospikannesi cevriye35_ inşallah girmez oğlunun girme sebebi neydi peki Doktor senin yapınla alakalı senden 3 kilo çocuk çıkmaz ne yersen ye demişti senin çocuklar 36 haftalık 2500_2700 civarı olur demişti sizin de öyle olabilir
cevriye35_ summersu Haklısınız kilosundan çok güçsüz olup küveze girer mi diye korkuyorum umarım sağlıklı olur ben takılmiyorum ama muhtemelen çevremden basta kaynanam zayıf oldugu icin dünya laf duyacagim
Nefised cevriye35_ 32. Haftadan sonra kilo alımı çok hızlı oluyor bebeklerde daha önünüzde en az 9 10 hafta var inşallah alır benimde 1 hafta gerilik vardı 32den sonra topladık şuan normal seviyesine ulaştı umarım sağlıklı sıhhatli doğar kilosu çok önemli değil
summersu cevriye35_ boşverin siz öyle birşey yaparsa kendi ayıbı. Siz sağ salim evladınıza kavuşun da 💕
alakayamaydanoz cevriye35_ merhaba kızım 2190 gram doğdu ödem biraz gitti 2.150 gram ile hastaneden çıktık. Bi sağlık sorunu yoktu o yüzden rahatça evimize gelmiştik
cevriye35_ alakayamaydanoz Maşallah benimde tek dileğim saglikla kavusabilmek kilo nasılsa alır bakarız bi şekilde 🥲🤰🩷
Nur001 2390 doğdu 2200 olarak hastaneden çıktık. Küçük bebekler daha hızlı toparlıyor. Doktorlar anneye bakıyor bilinçliyse bebeğe iyi bakacak gibiyse ve tabiki bir sağlık sorunu yoksa çıkış veriyor.