Derinnmom Kızlarrr 12 haftalık hamileyim canım çiğköfte çekiyor haftalardır yemiyorum bugün kendimi tutamayıp aldım 😍 Doktorum yeme demişti, yiyen var mı aranızda yada bir zararı olur mu sizce 🌸
CemrePektas Derinnmom yeşillikler felan iyi yıkanmıyor diye doktorlar dışardan hiç bir şeyi önermiyor. Yoksa etsiz çiğ köfte bulgur, zararlı değil. Ama sen yine de sürekli yeme, arada 🤏😃
A12_S07 Derinnmom ben de 12 haftalık oldum şuana kadar 3 kez etsiz olandan yedim şükür birşey olmadı 🤲 sürekli değil de ara ara yersen ne olacak canm küçük dürüm
NewMom__ Derinnmom valla mis gibi de yiyorum her şeyi yiyorum hiç bir şeyden geri kalmam çünkü neden kalayım😂 aklımda kalacağına midemde dursun😂 etsiz olanı yemenizde hiçç sakınca yok 😂 lak diye de başlığa yazmışsın canım çekti 😂
Merve-GB Derinnmom Etli çiğköfte tehlikeli ve zararlı ama normal etsiz bende yedim bir kaç kere bence abartmaya gerek yok ya canımın her çektiğini yedim 😂
Derinnmom NewMom__ 2 aydır yiyemiyorum canım çok çekiyordu ama doktorum asla yeme demişti bugün eşimden gizli alıp hoppp diye yedim ahahahaha sjdjdkjd
yesilkahve Derinnmom ilk hamileliğimde de yedim, şimdi de yiyorum. Tabiki çok sık değil arada canım çok isteyince, güvendiğim yerden alıyorum bir sorun yaşamadım çok şükür 💜 afiyet olsun size de
Armoisee Derinnmom canım çok çektiği için bugün doktoruma komageneyi sordum yiyebilirsin etsiz olması yeterli dedi. Ben dürüm değil porsiyon aldım yeşillikleri kendim sirkeli suda beklettim öyle yedim uzun zamandır istiyordum size de afiyet olsun 🌸
Mavidunyamm Derinnmom Urfa’da yaşayan biri olarak her hafta mutlaka yerim etli, etsiz yerim bi sorun olmadı 🤭
Fatoy13 Hep yedim valla bir zararını da görmedim ama tabi çok tüketmemek gerekiyor benim suan son ayım yedikten sonra etkisini görmedim