Kızlar sizi bu isim konusunda çok sıktım özür dilerim 🙈
Sizce Hüma ismi nasıl ve ikinci isim koysam mi.yanina koyarsam hangi isim yakışır yanina sizleri seviyorum cevap verirseniz çok sevinirim ❤
İsim
Amine hüma güzel olur hüma ismini ben çok seviyorum
Bizim de bir tanıdığımız Amine Hüma koydu kızına. Ayşe Hüma da uyuyor güzel bir isim Hüma
Hejdj123 evet Amine ismini bende çok beğeni yorum fakat soy ismimiz de çok uzun hümanin yanina en fazla 3 harfkli bi isim koyabiliriz🌸
Deletedmom0071 evet canım burada da çok duydum Amine hüma ismini ama dediğim gibi biraz uzun çünkü soy ismimiz de çok uzun 🌸
FatmaDkmts Ayşe hümada çok güzel bence ☺️
FatmaDkmts o zaman sadece Hüma
Nr_avc3 ayşe de kaynanamin adi açıkçası koymak istemiyorum 😂
Deletedmom0071 o kadar kararsızlık yaşıyorum ki herkes mi böyle bilmiyorum 35 haftalık olacağız daha isim yok bebeğimi isimsiz doğuracağım sonunda 😂evet bitanem sadece hüma yada hüma ada hüma ece vs bunlar nasıl sizce 🌸
FatmaDkmts ay öyle mi 😂benim bebeğimin cinsiyeti erkek kız olsaydı herhalde ecmel Vera koymak isterdim erkek ismi çok zor kız ismi gene çok ve bulunabiliyor iki ayım kaldı hala ismi yok yavrucuğumun 😂😂😂
FatmaDkmts bence Hümaya uymuyor ikisi. Eğer soyadınız uzunsa sadece Hüma daha iyi🌸
Nr_avc3 evet canım ua ama bence de kız ismi çok zor çünkü dediğin. Gibi çok seçenek var 😂allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Deletedmom0071 evet canım soyadimiz uzun sadece hüma da olabilir 🌸
FatmaDkmts Amin inşallah canım benim 🌸☺️