Ceyizlikanne Haftadayım vajina içinde şişlik hissettim iç dudakların iki yanında dokununca altta vi şişlik var gibi normal mi neden böyle ?
zumrasmom1 Ceyizlikanne valla 23 haftadayiz bende yeni öyle hissediyorum idrar yolu enfeksiyonum var alakası var mı bilmiyorum doktoruma soracağım
Ceyizlikanne zumrasmom1 bende de vardı galiba toz ilaç verdi bi seferlik kullanılan ama ondan mı bilmiyorum iki yanında da aynı şişlik var daha önce yoktu
Ceyizlikanne zumrasmom1 neden acaba ya inşallah kötü bi durum yoktur randevumda perşembe yarına almaya çalıştım ama ulaşamadım hastaneye geçmiş olsun size de sağlıklı olalım inşallah
zumrasmom1 Ceyizlikanne ay benim doktorum da annesi hastanede yatiyormus bir süre izinliymis maalesef bende gidemiyorum. Başka doktora gidicem artik
Ceyizlikanne gokcetugumm doktor kontrol etti sorun yok demişti gebelikte değişikliler oluyor ödem şekil değişikliği vs ağrım yanmam da yoktu benim sonra kendi kendine geçti
zumrasmom1 gokcetugumm ben başka doktora gittim canım 3 gün yatış verdi idrar yolu enfeksiyonundan. İyilesmistim ama şuan yine çok fazla enfeksiyon var
gokcetugumm Ceyizlikanne teşekkür ederim cevabınız için benimde yok ağrım yanmak şuan 24.5 haftaligim bu haftalarda olması normal mi acaba
gokcetugumm zumrasmom1 cevabınız için teşekkür ederim. Enfeksiyondan dolayı şişme oluyor mu öyle benim hiç ağrım yanmam yok aklıma gelmemişti açıkçası
Ceyizlikanne gokcetugumm öncesinde bende enfeksiyon için gittim toz ilaç verdi tek kullanımlık onla mı alakalıdır bilmiyorum ama normal böyle şeyler ödemdirit dedi
zumrasmom1 gokcetugumm benim enfeksiyonum çok fazlaydı iki defa antibiyotik kullandım azalacağı yerde daha çok arttı. Nitrit kaçağı falanda vardı. Ve mantar tabiki. Öyle ölünce bir ödem oldu sonra geçti şükür
gokcetugumm Ceyizlikanne zumrasmom1 Teşekkür ederim kızlar inşallah benimki de çabucak geçecek biseydir❤️