eylulmihrasmom Mirha-19 haftaya göre beta hesaplanmaz son adet tarihinizin ilk gününü baz alacaksınız
Slatasever Mirha-19 beta değerinin kaçken Hamile kaldığını bilemezsin ki misal Hamile değilsen o değer 0-5 arası oluyor 3.5 ilerde Hamile kalmış olabilirsin diğer gün 7 sonraki gün 14 çifter çifter gidiyor onu maalesef beta değeri ile hesaplayamazsin
Mirha-19 eylulmihrasmom adet tarihime göre 5+5 günlük hamileyim kan tahlili ilk defa verdim sıkıntı varmı acaba diye sordum canım düşül riskim var keseyi gördüm zaten gecen hafta :)
Arzuanne Kese 1000-3000 arası gözüküyormuş kese 5-7. Hafta gözüktüğüne göre o zaman büyük ihtimalle 5,6 şimdi baktım canım
eylulmihrasmom Mirha-19 kese göründükten sonra beta değerini önemsemiyorlar. düşük riskiniz varsa kalkmayın uzanın bol bol doktorunuz zaten progestan fitil vs verir sağlıkla gelsin inşallah bebiş :)
Mirha-19 eylulmihrasmom gecen hafta salı günü gitmiştim Progestan hap ve ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum yarın 2. Kontrolüm inşallah hayırlı haberler alırım. Düşük riskide kese etrafında hafif kanamalar var çok önemli değil önlem almak için ilaç kullanıcaz dedi benim kanamam hiç olmadı . Tereddüt ediyor insan yine bişeylerle bağdaştırmaya çalışıyoruz
An53 Merhaba 5+5 günlükse kese ve beta değeri uyumlu gayet güzel çıkmış kese mm olarak da uyumlu mu onu doktorunuz söyler tabi
eylulmihrasmom Mirha-19 kanama olmazsa da korkmayın benim 6. ve 8. haftada çok büyük kanamam oldu ona rağmen hiç bi şeycik olmadı bebeğime öyle böyle 29.haftaya geldik🥰 haklısınız başlarda insan hep bi tedirgin oluyor
Mirha-19 eylulmihrasmom ayy inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bişey kalmamış şurda:) bu kasık ağrısı alt karında gerilmeler falan normaldir dimi bu hafta
eylulmihrasmom Mirha-19 amiin amiin inşallah. evet her ayda o rahim ağrısı oluyor başlarda bebek yerleştiği için ağrı oluyor sonrasında bebek büyüdüğü için oluyor ama çok şiddetli ve böyle sarımsı yeşil akıntı olursa enfeksiyon olabiliyor o zamanlar mutlaka doktorunuza söyleyin