leylaAraf Merhaba kızlar Adıyaman’da park hospital hastaneye giden varmı gebe uzmanı Mehmet güle.Eger varsa yorumda buluşalım bı kaç şey sormak istiyorum da yardımcı olur musunuz 🌺
ahsengl leylaAraf ben Meral keskiye gitmiştim iyi ilgilenmişti ama şehir değişikliğinden Bayadır gitmiyorum cinsiyeti onda öğrenmiştik ve doğru çıktı
leylaAraf Tazehamis44 canm bende yeni gitmeye başladım gerçekten çok iyi muayene ediyor.Ama ben daha 12.hafrada cinsiyeti söyledi kesin kız dedi acaba tecrübesine guvenmelimiyim değişmez keisn dedi.axaba bu konuda yanilmalar yapiyormu
leylaAraf Tazehamis44 renkli ile değildi normal ile baktı ama çok emindi bende güvenmek istiyorum acikcasi
leylaAraf ahsengl ya benim bı kürtaj var Meral hoca yaptı ağrısız sizisiz çok iyiydi ama muayene olarka beğenmedim çok aceleci ve kısa sürede muayene ediyor mehemt hoca bence daha detyali bakıyor
ahsengl leylaAraf tam hatırlamıyorum cinsiyeti ne zaman söylediğini ama 4. Ayına yakındı ben gittiğimde depremden önce gittiğimde hamile değildim ama o zaman beğenmemiştim açıkçası tavrını mecburluktan tekrar gittiğim de düzelmişti sakindi
leylaAraf ahsengl ben depremden sonra gittim kürtajı çok iyi yaptı yalan yok ağrısız sizisiz.ama muayene çok çok kötü aceleci ve odada hasta doluydu
G-k Bende yarın ona gideceğim canim, 12+6 olmuş oluyorum yarın, cinsiyet felan söylerse haber veririm buraya.