Eceeee Gebeliğinde kan taktırmak zorunda kalan var mı arkadaşlar tedirgin oluyorum napıcam bilmiyorum 😔
Zeliha66 Eceeee kan takılmadi ama kansızlık erken dogumu tetikliyor diyebiliyorum taktırırsan daha iyi olur
Bahar54 Eceeee hemoglobinim 7 ye dusmustu ama doktorum once ilacla denemek lazim gebelikte kan takilmasini pek onaylamiyoruz demisti. Benim ki normalde kan takilmasi gereken bi degerdeydi.
Eceeee Askim38 Askim38 kızlar sizlerin kaç su an kan değeri ve gebelik haftanız ne bi de kanın düşme sebebi ne sizlerin
FatmaBayatCotu Eceeee 29 haftalık 13dü. Normalde 9 a düşmüş canım.. bu ay toparlayamazsak kan takviyesi gerekecek dediler.. senin kaç hafta ve değerin kaç tatlım
Eceeee Bahar54 Doğuma kadar takılmadı sanırım sana değil mi.. farkındayım tercih edilmiyor 7.8ama doktorumun aşırı panik yaptığını düşünüyorum diğer konularda da aynı
Gulbal Benim kan değerim 8 e düşmüştü doktorum haftada bir olmak şartıyla 3 adet kan serum verdi yaptırdım canım hiçbir sorun yaşamadım aksine kan değerim yükseldi yoksa doktorum olası bir doğum halinde hayatı fonksiyonlarımi kaybedebilecegimi söylemişti
Eceeee Gulbal sanırım sana verdiği tam kan değil de venofer diye bi ilaç var onun türevinden bende önce onun denenmesinden yanayım.
Bahar54 Eceeee evet takilmadi. Kan ilaclarimi kullandim duzeldi zamanla. Doguma girerken hemoglobinim 12 civarindaydi.
Eceeee FatmaBayatCotu 7.8oldu 31.haftaya girdik bizde.. inanırmısın ben hastanede çalışıyorum önce kadın Doğuma gittim o dahiliyeye gönderdi dahiliye hematolojiye kimse göze almadı. İlaç mı yoksa kan tranfüzyonu mu napıcam bilmiyorum