Sab16 Hatice_11 5-6 hafta Arasi görünüyor kuzum da benim kan değerlerim istenilen düzeyde artmamis sorun orda 😔❤️
Sab16 Hatice_11 kan verdim yine kuzum biraz artmış doktor umut var dedi pazartesi sabahtan kan verip oglende sonuçla beraber görüşelim dedi 😔🌸
Hatice_11 Sab16 inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin . İnşallah bebiş doğuma kdr sıkı sıkı tutunur sana görürsün keseyi de 🤲🌸😌
Sab16 Hatice_11 inşallah kuzum 1400 olmuş değer bakalım yarım saat sonra gecicem doktora ne dicek 😌🌸🌸
Hatice_11 Sab16 çok sevindim kuzum keseyide görürsun inşallah 🤲🌸 merak ediyorum mutlaka haber ver bana 🤗🥰
Sab16 Hatice_11 kuzum yarına kontrol verdi küçük bişi gördü kese diyemem dedi yarın da goremezse kürtaj diyo
Hatice_11 Sab16 kuzum betan da yükselmiş ama inşallah vardır ya yarın göremese bile bir hafta daha diye rica et doktoruna hemen olma derim bazılarında geç gözükebiliyor . Tam bı bilgim yok ama
Sab16 Hatice_11 kürtaj dediler bugün ki kontrol de kuzum yarın başka doktora gidicem kürtaj derse olucam
Hatice_11 Sab16 aynen kuzum Allah’tan umut kesilmez bazı cihazlar eski oluyor tam net göstermiyor benim arkadaşımın kardeşi de öyle oldu .
Sab16 Hatice_11 cihazlar baya iyi kuzum da iyice netleştirmek için gitmek istedim aslında farklı bişi duymicam yani bunun da farkındayım
Hatice_11 Sab16 peki bu neden oluyormuş kuzum doktor birşey demedi mi tekrarlamamasi için ne yapılması gerekiyor
Sab16 Hatice_11 bilemiyorum kuzum kürtaj oldum bugün parça da aldılar neden olduğunu öğrenmek için patolojiye gönderdiler bir hafta sonra cikcakmis sonuçları