Mahirissmoms Selam kızlar kac haftalık oldunuz cinsiyetler neler sizce 2024 kız senesi mi erkek senesi mi😂 Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah 👍🥰
Basakerturk 17+5 iz bebeğimin erkek olduğunu öğrendik 💙 Alışveris yaptigim her yer kız senesi olduğunu söylüyor ama bilmiyorum🤷♀️🤣
Filizsz Basakerturk belirtileriniz nelerdi bende hamileym 8 haftamdaym bir kızım. Var bide oglum olsun sağlıklı isterm hersyedne önce hayırlısı ama iki duyguyu da tadmak istiyorm 🥰🌸 sizde saglikla kucaginiza alin ins
Mahirissmoms Filizsz benimde oğlum var bende bitane kızım olsun cok istiyorum Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde 😄 Allah gönlümüze göre versin
Mahirissmoms Cigdemtrnn belirtiler nelerdi mesela Benm oğlumla şimdiki cok farklı oğlumda hiç göğüslerim büyümemişti bunda aşırı büyüdü sisti Oğlumda hep uyurdum bında hiç uyumuyorum daha aktifim cok farklı ikisi
Cigdemtrnn Mahirissmoms ben çok göğüs ağrısı sızısı yaşamadım. Ama uyku yapıyordu. Hafif hafif sabah bulantıları yaşadım. Çok bariz belirtilerim olmadı🙂