Peri-- Merhaba kızlar 15+5 İlaçları kullanmaya başladığımdan berri ishalim doktorum magnezyum dan dir dedi günde bire düşünürdük geçmedi yediğimiz içtiğimizden mi acaba yaşayan bilgisi olan var mı ,🥺
Sunshine__ Peri-- Benimde hem magnezyum dan hemde vitaminlerdendi canm hala devam ediyor ishalim doktora söylicem ilaçlarımı değiştirsin diye
Sunshine__ Peri-- Bencede söyle canım gerçekten bazen çok zor oluyor her zaman evde olmayabiliyoruz😂😂😂
Tusse18 Peri-- hangisini kullanıyorsunuz ben oroferon kullanıyordum bana ishal yaptı şimdi Sidefer stick kullanıyorum aç tok farketmiyor ağzınıza döküyorsunuz tadı kolalı jelibon gibi çok güzel ne ishal ne kabız nede bulantı yaptı bir araştır derim
nefessmommm Peri-- ishal olmak iyi değil miymiş canım ben arada kabız oluyorum bir gün tuvalete çıkmadan şişkinlik ve hazımsızlık beni rahatsız ediyor
bernayerli Demir ilacından olur, bana bi ilaç verdi kullandim 1 kutu bitince ishalden dolayı bıraktım başka ilaca geçtim, biraz düzeldi bundada bu ilac 1 kutu bitmeye yakın yine ishal yaptı, simdi bıraktım demiri kansızlık yok zaten diye
bernayerli Peri-- ilkinde oroferon kullandim, sonra ishal olunca ferro sanol kullandim bu da ishal yaptı degistirsek ilacı dedim doktor da bırakalım o zaman zaten kansızlık yok dedi, ben o gün tüm değerlerime de kontrol amaclı batırıp gitmiştim sonuçlara bakınca biraktirdi