Bebegim_38 Sevimlii00 ben düşüklerimden sonra, düşük riskinde,28. Haftada,ilk doğumum sonrasında derken 7-8 kez oldum toplamda☺️ Hiçbir zararı yok merak etmeyin😌
Lalelale1 Sevimlii00 ilk gebeliğim de doğumdan sonra yapıldı şuan ikinci gebeliğim 28 haftada yapıldı
Gunes17 Sevimlii00 Bi iğnenin ne gibi zararı olabilir ki kulaktan dolma bilgilere inanma Bi zararı olsa doktor yapmaz
Ilkay08 Sevimlii00 12 haftada bıde 28 haftada bana test yapıldı eger pozıtıf olursa sonuç iğne yapıcaz mecbur dedı amma negatıf olursa sıkıntı yok demektir doğumdan sonraya kalsın dedı bende negatif oldu bide ilk kızımdan sonra iğnemi olmuşdum belkide o koruyodur
Gunes17 Sevimlii00 inanmayin malesef bazı kendini bilmezler olmadık şeyler ortaya sürerek insanı fazlasıyla üzüyor dediğim gibi iki gebeligimde de ikişer doz oldum hiç yan etkisi ağrısı sizisi olmadi
Asel-2023 Sevimlii00 iki hamilelik geçirdim kızımda hamile iken oldum doğum dan sonra negatif olduğu için olmadım oğlumda hem hamile iken hem doğumda oldum pazartesi ise şuan ki hamileliğim için olucam ☺️ hiç bir etkisi yok sadece ağır bı iğne vurulurken acıtıyor kendim de hiç bı şey olmadi
Yasemen06 Ben oldum gectigimiz Perşembe günü test sonucumuz negatif çıkmışti ama doktor yinede tedbiren yapılsın dedi herhangi bir ağrısı yan etkisi olmadı gayet kolay geçti