Yagmurella4165 Benim 4 gün gecti verdim 1.20 cıktı sizce artarmı kac gün sonra tekrarlayayim acaba geç döllenme mi
Zelihanurum Yagmurella4165 benim gebe değilken hep 1.20 çıkar yükselmez 5 uzeriyle yükselme olur geç dollenmede bile benim değerim 11 le öğrendim
obiranneeeeeeeee obiranneeeeeeeee kızlar böyle olup da değeri düşen oldumu korkuyorum değerim düşer diye
ElifNilMom obiranneeeeeeeee çok erken öğrenmişsiniz o yüzden böyle küçük değer. Korkmayın 🤗 ben de 11 le öğrenmiştim şu an 13+3 olduk 😍 hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün 🫠
Dlydmrcn obiranneeeeeeeee bende ilk kan verdiğimde beta hcg 197 çıktı doktor 1 hafta bekle dedi şuan 5 gün oldu 197 ilk kontrol için iyi bir rakam mı anlamadım obiranneeeeeeeee
Yagmurella4165 Zelihanurum şöyle söyleyin ilk çocuğumu 10 gün gectinde 2.3 le öğrendim geç yumurtluyormusum 1.20 sonucla giyimde doktora pazartesi kadar bekle biraha test yapalim sakın ilaç kullanma dedi şuanda hala adet olmadım pazartesiyi bekliyoruz
yusufalpmom mhmtsmy teşekkür ederim ayın 22 sıne almıstım randevuyu hem keseyi hem kalp atısını duyalım diye esımın ısı bıraz sıkı yenı taşındık balıkesire bende çok çevre bılmedıgım için 22 sını bekleyecegım
obiranneeeeeeeee Dlydmrcn sende ilkin de 197 çıkmış bende normalde hep 0.1 ya da 2.0 çıkardı bu sefer 8.777 çıktı anlamadım test yaptım bu arada