nurcakar03 Sinan hoca öyle para bazlı birisi değil, ilgili ve bilgili birisi. İlk hamileliğimde Palmiyeye Ertan Aydın a gittim olan bebeğimi boş kese diye alacaktı. Sinan hoca ile o şekilde tanıştım ve bebeğimi gördüm. Daha sonradan kalbi durduğu için mecbur kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajımı ve 1. Doğumumu Sinan hoca yaptı. Para bazlı birisi olsaydı 40+2 ye kadar normal doğurmam için çabalamazdı. 5 kez çatı muayenesi oldum açılmam yoktu. Ona rağmen bekledi. En son kordon dolandığı için daha fazla bekleyip riske atamam dedi ve sezaryen oldum. Şimdi 33 haftalık hamileyim Ankaradayım ve doğuma Sinan hocaya gelecem. Buradaki Dr lara gidiyorum beni bir gömmedikleri kaldı. Sinan hoca kürtaj olduğumda nasıl moral motivasyon verdiyse şimdi yine aynı şekilde ilgilendi. Oysaki kendisine muayeneye bile gitmiyorum Ankara’da olduğum için. Ama ne zaman soru sorsam ilgili ve bilgili davranıyor. Para bazlı birisi olsa kendisine muayeneye gitmediğim için bana hiç dönüş yapmaz bile. Nilay hoca İskenderun Devletteyken ablam ona gidiyordu. Ben hiç gitmedim. Ablamın 3. Sezaryeni olacaktı. Ablamın suratına direkt kan bul yoksa masada kalırsın dedi. Neye uğradığımızı şaşırdık. Sağlık bakanlığına CİMER den şikayet ettik. Ablam Dr.Tayfur SAYGILI da gayet normal şekilde sağlıklı doğum yaptı. Bir akrabamın tanıdığı Süleyman ARSLAN a gidiyordu sezaryen oldu doğumda damarını kesmiş kadın 10 gün dayanabildi ve öldü. Arkadaşımda Süleyman ARSLAN a gidiyordu kanaması oldu mesaj attı adam 2 gün sonra dönüş yaptı arkadaşım 4 aylık bebeğini kaybetti. Sinan hoca öyle değil hemen cevap veremese de yarım saat içerisinde muhakkak cevap veriyor. Palmiye hastanesi temizlik açısından oldukça pis, herkes ilgisiz. Gelişim her yönüyle çok iyi. Dr unu değiştirme derim doğru yerdesin. Bu arada benim tavsiyem üzerine yaklaşık 10 tanıdık Sinan hocada doğum yaptı hepsi çok memnun.