Ssmmoss femme bilirim canım çok zor Allah kolaylık versin inşallah, nurse harveys bize yaramadı gaz ve kabızlık yaptı Gerçekten öyle geçecek ama kendini üzme stres yapma canım, duş aldır masaj yap internette var birçok çok iyi gelir rahatlar en azından
femme Ssmmoss doktor bi hafta daha kullan bu gaz damlasını olmaz ise sap simplex e geçelim dedi . Aksam oldu suan da durmuyor ya napicwz bakalim Allah büyüktür
Mommysu femme günün belirli saatleri ağlıyor ve belirli saatten sonra susuyorsa genelde kolik oluyor.
Elfakca femme bende ilk cocugumda Aptamil kullandım ama kızım hem gazlı hemde kilo almıyordu şimdi ikinciye hamileyim nasip olursa doğduğunda Bebelac gold alicam komşum un kızı 2 kiloydu öyle toparladı bebeğini
femme Elfakca kg ali mi iyi aslında ben çok vermiyorum zaten bazen dışarı çıkınca çok aliyor yada sütun yetersiz geliyor 2 3 öğün veriyorum 90 100 110 ml alıyor. Çaresiz kaldım gercekden vermediğim şey kalmadi
Mommysu femme evet. Ağlama krizinin tutacağı saatlerde ılık duş, kolik müzikleri hazırda bekliyordu. Birde karın masajları, bebek arabasıyla evde gezmeler birde salıncak çok rahat oluyor. Öyle böyle geçirdik 😂
femme Mommysu hoppala tarzı bisi düşündüm bende aslinda bugun içine koysam diye aslında bebek arabası hic aklıma gelmedi. Kolik müzik açtım dun gece hoşuna gitti susuyor ama uyumuyor masaja cooj izin vermiyor ama yapıyorum. Daha çok var bize desene siyirmasam iyi
Mommysu femme baby hope marka salıncağı var orada büyüdü desem yeridir. Emniyetini bağlayıp yatış pozisyonunda sakladığım için orda uyuyordu. Ayakta sallanmayı hiç sevmedi bi araştır bence inan büyük kolaylık. Hoppala çok işe yaramaz gibi 🤭bebek arabasıda işe yarıyor demeyebilirsin. Allah kolaylık versin 🥹
Deletedmom_116 femme bio giola mi neyse ondan onun faydası var ama çok zorda kalırsan iki çay kaşığı zeytinyağı ver hicbi zararı yok aşırro rahatliyo çocuk ama sürekli değil bünye alışır hep ister hipp veya Bebelac oneriyollar
femme Deletedmom_116 bio aldik bi ise yaramadı ama ben tek başına kullanmıştım doktor gaz damlsi ipe birlikte kullan dedi bakalim Mama da değişecek önce hip deniyim diyorum bakalim
Deletedmom_116 femme tek kullanımını onermiyolar ben mamaya damlattiyorum bide her sabah verirsen etkisini görürsün düzenli saatti olsun
femme Deletedmom_116 bakalim düzene sokucam bende vericem . Aynen sute katıyorum veriyorum bende öyle daha etkili oluyor .