[silindi] Hapşurunca bazen idararım istemsizce 1-2 damla kaçıyor 1-2 haftadır böyleyim.. Daha önce böyle bir sıkıntım yoktu . Acaba hamilelikle mi alakalı başına gelen var mı🤔
Omerhatice [silindi] benmde son haftalara digru daha digru 30 dan sonra olmustu bir kac kez ve doktorum hamilelikten dolayı merak etme tamamiyle idrarini kaciran bile var demişti
Mhmtmdh [silindi] evet hamilelikle alakalı öksürünce hapsurunca hatta gülünce bile idrarımı kacırırdım:)) bebiş mesaneye baskı yapıyor o yüzden 😂
Bahar11mucize [silindi] ooo ben bikeremi kaç kere yaşadım bu durumu hamilelikden hep bunlar artık komedi konusu olmuştu bizde 😂
worin hamilelik ile alakalı canım:) ben de birdefa ayakta eşime birşey anlatıyordum hapşururken damlattığımı fark ettiim lavaboya nasıl koşmuştm ya😂
Yagmr05 [silindi] tabiii hapşurduğum an çiş gidiyo 😂😂 elimde değil çok katıla katıla bişeye gülersemde kaçıyo bazen yetişemiyorum yine kaçıyo kaçıyo yani 🤷♀️😂😂
Chan Benim başlarda kusarken başıma geliyordu. Öncesinde tuvaletimi yapmaya dikkat ettiğim halde öğürmeyle beraber kaçıyordu. Kusmalar geçtiğinden beri yaşamadım umarım da yaşamam 🙈 çok tuhaf bir his.