Esmaninannesi Kızlar 7+4gunluk hamileyim doktorum tuz ve tuzlu yiyecekleri yasakladı…bugün aşırı derecede patates cipsi aserdim…en küçük paketinden yersem zararı olurmu🥺doktora sor demeyin izin vermicek biliyorum… tecrübeli anneler tavsiye verin lütfen
Drnrabn Esmaninannesi ay bismillah valllahi 3 gün önce benimde burnuma kokusu geldi o derece ya ama yedim sende ye canının isteği gitsin birazcık dan birşey olmaz
bdenerigokce Esmaninannesi hayır yeme tabiki, doktor izin vermez diyorsun ama burda bize soruyorsun ye bişi olmaz dese biri Allah korusun bişi olsa napcaksın? Ama siz ye dediniz mi diyeceksin, bazen gerçekten nasıl böyle sorular soruyorsunuz anlamıyorum
zeynozey Esmaninannesi oy o zaman sen hiç riske atma, tut kendini yeme.. tansiyonda yükselir, düzelince yersin hiç aklına getirme, kendini geç, bebişi düşün
Esmaninannesi Drnrabn bendede aynısı oluyor hem korkuyorum hem aseriyorum bir defayla bişey olmaz inşallah 🙁
gamzecgr bdenerigokce ben de şaşıyorum cidden ağzım açık okuduğum oluyor hele doktorun söylediği bişeyi teyitlemek için soranlar oluyor ya ben şok 😂
1anne2bebek__ Esmaninannesi 2. Bebeğimi 2 ay önce doğurdum. herşeyi yedim abur cubur da yedim abartmadan bazen hiç yemedim. Dediğiniz gibi cips bazen yarıladım bazen hiç bazen sadece 1-2 tane yedim ama eğer doktor yasaklamışsa bebeğim söz konusuysa tabiri caizse nefes alma deseydi almazdım. Benim canımın çekmesinden daha önemli onun iyi olması. Demekki Allah korusun ciddi şekilde zarar verecek yiyecekler var ki sana bazılarını yasaklamış Yeme dediyse yeme tut kendini