Ezgi87 zeynozey Aaa bende diyorum ne güzel nişanı gelmiş, doğurmuş diye düşünüyordum… Nişanın geldiğinde duşa girip duşta da egzersiz yapınca hızlanıyormuş doğum.. Yaa aslında düşünecek olursak herkesin hikayesi farklı
Ayezhanim zeynozey 7 km.yurudum bugün anam ağladı 😂ama yok yani bişey vajina kemiklerim agriyor yuruken çok ama 😏
Ezgi87 Elifaras_ belki çocuk plesentadan ayrılmış olabilirmi 🤔🤔 yada belki farklı bir durumdur … Ne biliyim ben tıp okumadımki anlatılanı söyledim
Ayezhanim zeynozey yok canım bekliyorum bakalım 🙄🙄🙄evet evet seninki erken gelicek🎉 gününü almissin sağlıkla al kucağına 🤲bana da dua et sancilarim tutsun diye 🥴
Smyyns Deryaa00 hiç birşey yapma doğumu senin vücut yapın belirliyor bn doğuma gidene kadar durmadım normal doğum du herşey çok güzel di ama son dakika sezeryana alındım 7 cm açıklıkla akışına bırak dinlen uyu bolca bebek doğunca uyumak mümkün olmayacak dinlen şimdiden
Smyyns Deryaa00 kuzum sabah girdim hastaneye aksama kadar bekledik suni sancı takıldı birde akşam 7 de acidan suyum sızmış şu bitince kakasını yerse yoğun bakıma alırım üç cm daha açılmayı bkleyemem dedi doktorum hemen sezeryana aldi üç dakikanın içinde ameliyat hanede buldum kendimi
Smyyns Deryaa00 herseyim uygundu ama nasip olmadı ve son doğuma gidene kadar neler yaptım çalıştım 35. Haftaya kadar bide işe yaramadı doktorum hep demişti ama ne yaparsan yap doğum zamanı vücut ve bedenine bağlı herşey demişti dediği gibi oldu
1melekannesi3858 Deryaa00 canım vajina ağrın nasıl benimkide agriyo bende 36+2 haftaligim ayağa kalkınca sanki bisey akacak gibi hissediyorum
Deryaa00 1melekannesi3858 baskı gibi makata vuran bir ağrı bugün gittim nstde sancim çıktı bebeğin başı aşağıda kanala girmiş ve yoğun enfeksiyon varmis
1melekannesi3858 Deryaa00 yoğun Bi agri mi canım bende de var arada olan ama öyle aşırı can yakıcı Bi agri değil
Deryaa00 1melekannesi3858 aşırı can yakıcı değildi hiç tahmin etmezdim bende boyle olacağını doktora gitmekte fayda var
1melekannesi3858 Deryaa00 valla benimki güneş geçmesi gibi bisey alt taraf ağrısı hafif mide bulantısı felan var bende zaten yarın kontfolum var yarın gidecem