Tugcedalolu Merhaba kızlar sabah uyandım kanlı akıntı geldi baya bi sildim uzun süre geldi ama sancım yok hastaneye gitmem gerekiyor mu yoksa sancımın gelmesini mi bekleyeyim
Sum61 Tugcedalolu benimde öyle hafif Hafif bazen karnım ağrıyor ama anlamıyorum hastaneye de gitmek istemiyorum erkenden sen ne yaptın
zeynozey Tugcedalolu şimdi acile gitsen alttan muayene edicek, açılman var mı diye bakıcak, nst alcak. Herşey yolundaysa evde git bekle diycek 😅 evde sancı beklesen iyi, ama içim rahaf etmiyo bi gidim dersen git bi muayene ol 🥰
5melekannesi Tugcedalolu Geçenlerde bi arkadaş da sormuştu nişanı gelmiş Allah’tan hastaneye gitmiş çünkü doğum başlamış ve enfeksiyon kapmıştı sanırım bebek onunda sancısı falan yoktu git bi gözük benimde geldi sancım gittim doktor gelmeye devam edicektir sancılarını bekle dedi yarın kontrole gidicem tekrar
Tugcedalolu Sum61 ağrım hiç yok ama baya kan geldi Şuan evde bekliyorum eğer akşama kadar sancım hala olmazsa bi gidicem doktora çünkü günüm geldi
Sum61 Tugcedalolu bende 38+5 im dün doktor açıklığa baktığında ciddi bir açıklığın yok dedi ama uyarı verdim Rahime dedi. Bu sanah kalktım baya bi leke gelmiş dedim acaba dünki kontrolden dolayımı sonra sümüksü Şekilde gelince nişan olduğunu analdım hala bekliyorum akşama bende gidicem
Dilruba2121 Nişan zaten beklenen bir şey normal bir süreçte olduğunuzu gösterir. Sancı olması halinde görünmek gerekli dedi doktorum
Sum61 Tugcedalolu ben gittim doktora dedi alttan muayene olduysan ondan olabilir ama dedim ona benzemiyor. Başta leke leke geldi ama yoğun leke sonra sümüksü geldi. Dedi sancın çıkarsa ederim seni muayene sonra sancım çıktı dedi hissetmiyormusun dedim yani öyle sancı diyebileceğim bir şey yok. Alttan muayene etti açıklığım yok yine. Dedi 24 saat içinde doğum gerçekleşebilir sancın 5 dakikaya düşerse bebek hareketlerini hissetmezsen ya suyun gelirse gel dedi hemen
Sum61 Tugcedalolu çok sevindim adına bende hala ilerleme yok hala lekeleniyorum sanırım muayeneden dolayı benim ki
Tugcedalolu etkafa 40 haftalık doğum yaptım benim sancılarım çok düzenliydi 5dk da bir ama açılmam azdı sabaha kadar çektim en son 7cm açıklıkta suni sancı taktılar 10dk duramadım doğum başladı
sila_42yigit Tugcedalolu önce evde çek plates topun varsa kullan ki acilman olsun ama daha da gelmezse git doktora nolur nolmaz
Sum61 Tugcedalolu ben 38+5 im psikolijim biraz bozuldu dün doktor doğum 24 saat içinde doğumun gerçekleşecek diyince sabaha kadar bekledim meğer nişan değilmiş umarım bende sağ Salim bu süreci atlatırım 🤲