ikotrtn RabiaKose maalesef hastaneler her geçen gün zamlanıyor biz erken ödeme yapıp fiyat sabitledik
ikotrtn CemrePektas benim sezeryan olacak ekstradan doktor parası ödemiyorum epidural anestezi istersem onun farkını ödeyeceğim o kadar
RabiaKose Meridag ben iki hafta önce devlete gittim kayıt açtırdım ayın 10da gidicem tekrardan neolur neolmaz diye tedbirli davranalım dedim iyi ki de öyle yaptım şuan 22bin veremeyeceğim bakalım Allah en hayırlısını versin 😍
sevgi9654 2_erkekannesi 17 haftalıksan bir de ocak zamları gelecek en az 30 olur geçmiş olsun şimdiden 🫠😅
Feriha07 2_erkekannesi Evet ben şehir hastanesinde doğum yapacağım inşallah, zorunluluk olmadığı müddetçe normal doğum taraftarılar. Ve bence bu güzel bir uygulama. 40+1 im şu an. Doğum için 41. Haftayı görürsem direkt suni sancı ile doğum başlatacaklar.
Merve-GB RabiaKose bize de ilk olacağı için normal yada Sezeryan hangisi olursa artık 9.500 demişlerdi güncel fiyat ne hiç bilmiyorum 3 ay kaldı doğuma 😂
Merve-GB RabiaKose vallaha kaç olursa olsun yapacak birşey yok ben zaten 20.000 dogum parası ayırmıştım ne olur ne olmaz diye 😂😂