Donthappy Arkadaşlar doktordan geldim doktor sorunum olmadığını çok az pcos olduğunu oda korkulacak şeyde değil dedi ve bana folik asit ile pembe femara verdi bir iğne verdi bu şekil tedavi alıp gebelik yaşayan oldu mu 🫶🫶🫶
edasontr Donthappy bende suan bu tedavıdeyim cnnm femare folit asıt bendede polikistk over var cuma kontrole gidicem igneyi vurucakmı vurmuycakmı kontrolden snra soyluycek insllah guxel sonuçlar alırız kullanmaya basladınmı ilaca bende hep etrafımdan hayırlı haberler alıyorum bu ilacla ama bakalım
tatlibebegim_ Donthappy femara kullandım sonra aşılama oldum ama tutmadı perşembe günü ikinci aşılamamı olucam inşallah bende de ileri derecede pcos var
Gulbahar47 Donthappy canım ben hamile olduğumu bilmeden doktora gittim alttan baktı sende pcos var dedi ve rahmin kalınlaşmış bu gebelikte olabilir adet yakın ondan kalınlaşmış da olabilir dedi kan istedi beta 166 ile öğrendim yani gebeliğe engel değil canım şuan 21 haftalık oldum
tatlibebegim_ Donthappy aşılamadan önce çekilmedim aşılama tutmayınca temmuz ayında çekildim şuandada ikinci aşılamamı olucam perşembe günü inşallah
Donthappy tatlibebegim_ tüplerde sıkıntı çoktı mı ben çekilmedim doktordan istedim ama doktor beklemeyi tercih etti galiba
Donthappy Gulbahar47 inşallah darısı da benim başıma olur doktorda dedi çocuğun olurrr hemde çok olur 🤣🤣
Donthappy Gulbahar47 benim bir yıl falan oldu bir kimyasalım oldu hayırlısı inşallah bu ay ümitliyim 🫶🫶🫶
tatlibebegim_ Donthappy mutlaka tedaviye başlamadan önce çektir canım bi kan pıhtısı bile engelmiş belkide benim aşılamam o yüzden tutmadı bilmiyorum tüplernin açık olduğundan emin ol Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻💖
Donthappy tatlibebegim_ amin canım aynen doktordan istedim de önce eşinin spermi önemli dedi ona bakalım sonra dedi