milaninannesi arkadaslar 30 haftaligim.daha baslardayken ayak agrilarim oldufu için doktor magnezyum verdi ama gecen hafta bittiydi doktorum.yeter gerek yok dedi simdide fitigim.azdi gunlerdir kalca agrisindan yatak doske yatiyorum birtek lavobaya kalkiyorum bugun magnezyum aldim.tekrsr siz nekadar kullandiniz sizce fitigimi o tetiklemis olabilirmi
deletedmom6295 milaninannesi 35. haftadayım 29 dan beri kullanıyorum doktor yetersiz gelirse ikiye çıkartabiliriz dedi son muayenede. genellikle 37 den sonra kesiliyormuş esas yalancı sancı ve kasılmalarımızın olduğu haftalardayız
alperenimmmmm bende de iki tane var 've bi tanesi cok ilerlemis dusunun 1 odayi bile supurunce kitleniyorum. bi ara magnezyum kullandim cok rahatlatmisti . is yapsam bile agri olmuyordu. ondan olacagini sanmiyorum sinirleri gevsetiyor 🙋♀️
alperenimmmmm milaninannesi simdi 30. haftadasin ve muhtemelen kilo aldin bebek de baski yapiyor bu yuzden artiyor bende de durum ayni doktor artik kullanma dediyse kullanma ama bisey demediyse kullan bence rahatlarsin
milaninannesi alperenimmmmm doktorum.ogun yerine baska birini birakmisti o kullanma dedi bu cumaya tekrar randevum kullanirim.cumaya kadar dedim bu arada benim kabim 8 lere duşmus