KimyagerAnne Eşimin işi dolasiyla bandirmaya taşınıyoruz 30 haftalık gebeyim, Bandırma’da hastane doktor önerisi olan var mı?
Bsrakrk KimyagerAnne 2 tanidigim royalde dogum yapti sezeryan ikisi de memnun ayrilmislardi hastaneden. Ben de simdi dogurmak uzereyim ama ozellerin fiyatlari malum devlete gidiyorum doktorumdan memnunum
fizikcianne KimyagerAnne bandırmalıyım. Royal hastanesi tamamen ayak altı oldu. Önermem. Eğer doktor önerisi istersen özel kliniği var Emre Merter Mart çok iyi bir doktor.
Bsrakrk KimyagerAnne evet bandirma devlet hastanesine gidiyorum nazli sener doktorum. Diger doktorlari denemedim tavsiye uzerine nazli hanima basladim oyle de devam ettim. Bir de Alihan tiğli diye bir doktor var cok tavsiye edilen. Bu iki doktor devlette memnuniyeti yuksek olan doktorlar.
Hazal-karatepe KimyagerAnne 515 tl muayene ücreti. Doğum için 17 ağustos da randevum var soracağım. Bu arada devlette alihan bey var oda çok iyi bir doktor.
fizikcianne KimyagerAnne bandırmada maalesef royalden başka özel doğum yapabileceğin yer yok. Dediğim doktor da Bursa da pembe mavi de yaptırıyor doğumlarını