Acemimum Hep imrenirdim bende yazabilcekmiyim o zaman gelecekmi diye hamd olsun rabnime nasip etti öncelikle gurbette hakkaride yaşıyoruz gebelikte hiç bi sıkıntımız olmadı çok şükür son ana kadar normal düşündüğümz doğum doktorun be ek iri normal riskli demesiyle bianda sezeryana döndü ve ilk defa anestezi alacak biri olarak çok korku sardı beni ama allah gücünü cesaretini veriyor planlı olarak 38+5 de oğlumuza sezeryan günü aldık ve burda sabah 9 30 da spinal sezeryan ile oğluma kavustum anneler kesinlikle kolay değil çok acı verici bi olay cok sıkıntı çektim acemi doktorlar personel yüzünden dolayı ama buraya yazıp kimseyi demoralize etmek istemiyorum bebeği görünce ağrı acı kalmıyo çünkü rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıcakla doğurup büyütmeyi içinde bizede inşallah bu arada bebeğim 4 kilo değil 3420 doğdu cihaz baya yanılmış ama hayırlısı buymuş dıyorum herkese kolay hayırlı doğumlar :**
mineeeee Acemimum Gözünuzaydin hayırlı olsun bebisiniz🤗Hep öyle diyorlar bebeği gordumu insan ağrısını unutuyorsun diye.Bizlerede dua edin hayirlisiyla evlatlarımızı kucağımıza alalim 🤗🤗🤗
oglummehmedim Hayirli olsun canim gozunuz aydin olsun anali babali buyusun🤗🤗acisini gostermesin Rabbim acilar da gecer malum amelyat evdemisimiz suan yoksa daha hastanedemi
alperenimmmmm anneler kesinlikle kolay değil çok acı verici bi olay cok sıkıntı çektim acemi doktorlar personel yüzünden dolayı ama buraya yazıp kimseyi demoralize etmek istemiyorum 🙄 sagol bacim 😂 Allah yardimcin olsun