Zehross03 Cimbomlu190553 boyum 173 74 kgyla kaldım şuan 31. Haftada 91 kiloyum 🥺🥺 umarım gider dikkat etmiyorum ama abartıda yemiyorum nasıl oldu anlamadım
Saygi_can Peki birseyi merak ediyorum 90 kilo civarında olup normal doğum yapaniniz oldumu ? Bnde normal kilomun az üstündeyim ve hamile olduğumu öğrendim, ilk gebeligim normal oldu bunda sıkıntı çıkmasindan endişe ediyorum :/
2prenses_masal-oyku Saygi_can ilkde 92 ile doğuma gitmiştim 75 kilodan ama normal doğdu sıkıntı olmaz bebekte sorun olmadıkça
Tuba0396 Cimbomlu190553 Benim ilk gebeliğim 112 kiloyla hamile kaldım şuanda 117 kiloyum pek dikkat etmedim sadece aşırı yemekten kaçındım bir de abur cubur türü şeylerden inşallah doğumdan sonra vermeyi ümid ediyorum
Feriha07 Cimbomlu190553 78 kilo ile hamile kaldım. 40+1 deyim şu an 93 kg yum. İnşallah doğumdan sonra rahatlıkla verebilirim:)
Deniz-olfaz Cimbomlu190553 valla 90 ile hamile kaldım şuan 21+3 üm ne kusma ne bulantı gayet rahat hamilelik geçiriyorum çok güzel de yiyorum şuan 87 kiloyum kilo almam gerekirken zayıflamışım😂😂
Bahar_kocak İlk gebeliğim 92 ile hamile kaldım 31 haftaligim 97 olmuşum 5 kilo tek almışım bakalım çok almadım bundan sonrasını bilmiorum nasıl gider 🙄
Princ34 Benim ilk gebeliğim tedavi de değil dinlenme sürecinde hamile kaldım 107 kilodaydım şuan 17+3 deyim 102 kilodayım dikkat etmek zorundayım diyet yapmaya çalışıyorum artık ne kadar oluyorsa 😊 dayanamayıp kaçırdığım zamanlar oldu inş fazla kilo almadan mutlu sona ulaşırım 🍀🫶
ysmntrhn Cimbomlu190553 83 ile hamile kaldım şuanda 89 kiloyum 33.haftadayım. ilk gebeliğimde 92 ile hamile kaldım 98le doğuma girdim. Doğumdan 87 kilo çıktım. Bakalım bu nasıl olacak. Dikkat ettim diyemem ama az sık yeme ve çok kalorili şeylerden uzak durmaya özen gösteriyorum
eso2023 Bu başlığı gördüğüme sevindim 85le hamile kaldım 100 kiloyum 32+5iz. Başından beri aşırı iştahlıyım ve sigarayı bırakmış olmanın verdiği boşluğu doldurma yüzünden de çok atıştırdım. Yapacak bir şey yok doğumdan sonrası için çok kararlıyım. Bol su ve sebze ağırlıklı beslenme çalışacağım.
gusahhh 82 ile hamile kaldım maalesef🙄 23 haftalık olduk şuan 92 yim doğuma kadar ne olacak bakalim 🥴
LeylaAslan 99la hamile kaldim gebelik sekerinden oturu diyet yaptim ve suan 89 oldum 24+2 yiz. Bakalim kacla bitiririz🥰
Simay13 Cimbomlu190553 79.la hamile kaldım. Çokta korktum kilolu hamile kaldığım için. Çünkü gebeliktede çok kilo alınıyor. Ekmegi bıraktım. Sabah haşlanmış yumurta yeşilliklerle peynir lor kaşar. Bal pekmez tahin gibi şeyleri tadımlık yer gibi yedim. Ara öğün kuru yemiş yada meyve olarak o da tek bir meyve ve yanında yoğurt yedim. Öğlen çorba salata gibi. Makarna pilav gibi şeylerde olsa az miktarda yedim. Zaten ilk 3 ay bebek kandan besleniyor. Akşam yemegimi en geç 7.de yedim. Yine yatmadan önce bir muz veya süt yoğurt gibi şeyler tükettim. Ekmek olmasın. Olursada sadece sabahları 1 2 dilim olsin. Evde ne yemek pisiyorsa yiyin ama ölçülü olsun. Yanında muhakkak ya salata yada yoğurt olsun. Abur cubur kesinlikle yemedim. Tadımlık yemişimdir. Faydalı olan şeylere yoneldim. 79.dan 72.ye düştüm bu 3 ay içinde. Özellikle su. 2.5 3 litre icemezseniz bile muhakkak 2 litre tüketin. Hamur işlerini hafta bir yiyin. Kilo aldıran şeyler belli zaten. Bebeğinize yararlı olacak şeyleri tüketin. Birde vaktiniz olursa yürüyüş. 34. Haftada kilo almaya başladım birden ama cokcasi ödemmiş. 85.le doğuma girdim. Doğumdan 8 gün sonra tartıldım 72 73 olmuştum. Bebeğim 2 aylık sayılır. Yine aynı sekil besleniyorum.
Esores mamyfat93 ilk doğumum normaldi buda normal olacak zaten aşırı kilolu olanlar için sezeryan pek tavsiye edilmiyor yağlardan dolayı bebeğe zor ulaşılıyormus sezeryanda
Seross10 Cimbomlu190553 ilk gebeliğmde 73le kaldım 79la doğum yaptım ikincide 82 ile kaldım şuan 89um 38.haftamdayım.
Sedatoren Cimbomlu190553 ilk gebeliği m’de 70kiloyla kaldım tam 20kilo aldım şu an 2.gebeliğimin 17.haftasındayım 80kiloyla kaldım 🌸
Ozdumen Ben de 160 boyunda 100 kilo ile kilolu hamile kalanlardanım,şuan 29.haftadayım 103,5 kilodayım ama sanırım asıl bu haftalardan sonra alınıyormuş 🙈
Simbar Cimbomlu190553 80 kiloydum 70 e düştüm baya zayıfladım ben doktor bile şok oldu doğumuma 3 ay kaldı ve hiç kilo almadım bu şekilde doğuma doğru gidicem😀