cevikannesi Pamuk valla normalde ekşiyle aram yoktur, başından beri hep ekşi aşerdim limonlu içecekler ve erik, erik manyağı oldum hatta o derece, cinsiyet kız 😂
OZNUR78 Pamuk bende hep eksi aserdim hamile olmadan once tatli delisiyidim esime geoirken tatli almayi unutma derdim dusun hergun hamileyim suan yuzunu gormek bile istemiyorum tatlinn hep eksi seyler yemek istiyorum kizim olucak 🐣
Pamuk cevikannesi Şimdi ben birgun deli gibi tuzlu birgun deli gibi tatlı yiyorum kafada deli sorular😅
Ebrkzy İlk çocuğum erkek onun hamileliğinde çok rahattım 9 ay tek bir sıkıntı çekmedim cildim saçlarım harika oldu ve bol bol tatlı yedim şuan kızıma hamileyim 5.aydayım hala kendime gelemiyorum çok zor geçiyor cildim bozuldu yemek hala yiyemiyorum ve tatlıyı ağzıma sokmadım ilk başlarda limonu kesip yiyordum yani iki hamileliğimde söylenenlerin hepsini yaşadım 😅
Esum Pamuk Benim 2 hamileliğimde birbirinden aşırı bagımsız. İlk bebegimde et ürünü abur cubur tatlı yemek istiyorum. 2.hamileligimde sebze meyve hafif şeyler yemek istiyorum. Ama ikiside erkek 🙈💙
prensesannesi__ Pinklove bu doğru olabilir belkide bilmiyorum ama oğlumda tatlida çok yedim ekşi de yedim ilk aserdigim ekşi erik elmaydı ama şerbetli tatlı sevmezdim kilo kilo baklava yedim yani ama bu sefer hamileligimde tatlıyı duyunca bile migdem alt üst oluyo asla 3 aydır çikolata yemiyorum ben çikolatası durmayan kişi bakalım bu ne olucak cinsiyet 😍😍
07htc29gmhn Pamuk bende de aynısı oldu benimde kızım olucak inşallah🤲 canım 4 günümüz kaldı ama ben de tık yok