Annelik0707 Hatice333 benimde 12.gün yapmaya cesaretim yok korkuyorum açıkcası pozitif görüp negatife dönmesinden umarım güzel sonuçlar alırsınız
myangelson Hatice333 erken gebelik testleri ile yapma kaset test ile yap. Erken gebelik iğne etkisi vücudunda az da olsa varsa onu direk çıkartır zaten. 14. Gününden önce test yapma bence umarım hamilesindir ama iğne etkisiyse sen üzülürsün o sebeple söylüyorum
Htc_snn Hatice333 ben o kadar yapmıştım hiç pozitif görmemiştim iğnenin etkisi 12. Gün geçer demişti ben hep 9 10da yaptım pozitif görmemiştim inşaallah vardır bişey o kadar iğne oldum ama normal yolla kaldm hamile şükürler olsun
Tugce-12 Hatice333 canım bundan önceki testin negatif miydi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum benim bugün 12. Günüm dün silik bi şekilde vardı bugün hiç göremedim yarın sabah tekrarlayacağım ama senin çizgin çok net duruyor İnşaAllah hamilesin🥰
Btlktr Benimde 10.gün böyleydi iğnenin etkisi diye düşünmüştük ama hamileymişim 14.gün kan vermiştim 98 çıktı
Hatice333 Btlktr ya gerçekten öi inşallah öyledir canım çok heyecanlanıyorum korkuyorum biryandan da inşallah gebeliktir 🙏
Iffetnur_ahsen Hatice333 hamilesin bence canım benim 10. Gün tamamen silik olmustu negayifti yani bugün 14. Yine ayni
SemaNuuurrr Benimde bugün 11. Günüm ama asla test yapmaya cesaretim yok , bence bir kaç gün sonra kan ver , inşallah pozitif sonuçlar alırız 🥺
Hatice333 SemaNuuurrr inşallah canım valla negatife dönmüştür diye yaptım ama böyle çıktı inşallah yalncı pozitif değildir inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız canım
Hatice333 SemaNuuurrr ikinci canım ilkinde Klomen kullanmıştım bir ay ara verdik bunda Letu kullandım femera ile eşdeğer bakalım 11. Günüm inşallah pozitif görürüz
SemaNuuurrr Hatice333 ben 2 klomen kullandım büyümedi bir kere femara yine büyümedi bu ay yüksek dozda femara denedi doktorum onunla oldu benim anlayacağın iğne ilk defa vuruldum
Hatice333 Tugce-12 yol canım öncesinde yapmadım hiç bi beşinci gün yapmıştım pozitifti yine başka yapmadım bide bugün yaptım baya net ama bilmiyorum inşallaj pozitiftir akşam belki kan testi veririm 🙏
Hatice333 Tugce-12 bide bugğn evlilik yıl dönümümüz eşimle keşke net bi bilgiye sahip olsaydım süprizi yapacaktım ama artık bi kaç güm sonra güzel sonuçlar alıp süpriz yaparım 🙏
Hatice333 Iffetnur_ahsen inşallah pozitife döner seninde canım inşallah negatif görmem yarın çok umutluyum bu ay 🙏 Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Tugce-12 Hatice333 canım bende öyleyken hamile olduğumu öğrenmiştim bence sen hamilesin bende bildiğimiz adet belirtileri var karın ağrısı sanki akıntı geliyormuş hissi 🥹