YigitPoyrazMomm 21+2 hamileyim az önce lavaboya gittim iç çamaşırımın arka tarafından bir damla kan gördüm bunu orda fark ettim haftaya doktor kontorelim var korkuyorum kızlar sizce normal mi?
Mrsfly YigitPoyrazMomm hemeoroid veya makat çatlağı olabilir. Sıvı ve yeşil ağırlıklı beslen bir pamuğa sarı kanatron yapı sür orana koy bunu bi süre tekrarla devam ederse doktora git geçmiş olsun canım
Patatesliyumutta Su tüketiminizi arttırın, bende 21+2 günlük hamileyim. Bol su tüketimi ve sıvı yiyecekler tüketirseniz sorun ortadan kalkacaktır zaman zaman bende yaşıyorum aynı şeyi
YigitPoyrazMomm Patatesliyumutta peki doktora gittinmi canım korkmalimiyiz yoksa gayet normal biseymi
Patatesliyumutta YigitPoyrazMomm ben hamilelikten önce de yaşıyordum aynı şeyi zaman zaman katı gıdayı çok tüketmekten ve su tüketimi az olduğu için maalesef doktora hiç gitmedim genel cerrahi bölümü bakıyormuş sanırım ona benim yaşadığım bölgede olmadığı için gidemedim
YigitPoyrazMomm Patatesliyumutta aynı sorunu bende yaşıyordum kaç sene önce öyle böyle derken atlatim onu tekrardan gördüm korktum senin adına üzüldüm keşke bir hastane bölümü olsaydi
Yigit_Yagiz_Moms YigitPoyrazMomm kabızlıktan oluyor canım. Ben iki gebeliğimde de yaşadım. Lifli gıdalar ye bol su iç yoksa hemoroide çeviriyor
Sebnem9593 YigitPoyrazMomm o yuzdendir kan gelmesi doktora söyleyin fitil yazacaktir Bide meyve yemeyi su içmeyi artirin