Linaa90 Mrsfly evet canım hatta ben 35 ye çalışamaz alcam doğumdan 3 hafta önce çalışamaz alman lazım
Seval2468 Mrsfly gerek yok zaten 37 ye kadar çalışacaksınız calisir raporunda en son tarih yani 37+0 hangi güne denk geliyorsa yazıyor. İlk oğlumda almadım şuna 36+4 um yine almayacağım artık bebek oldugunda doğum raporunuzu iş yerine vereceksiniz
Mrsfly Linaa90 çok tuhaf sgk yi aradım almana gerek yok dedi çalışır raporu zaten kaçına kadar çalışcanı sölüyor sonra otomatik devreye girer dedi
Mrsfly arirangg çok tuhaf sgk yi aradım almana gerek yok dedi çalışır raporu zaten kaçına kadar çalışcanı sölüyor sonra otomatik devreye girer dedi
2oglusannesi Mrsfly bazı ilgisiz kurumlar bundan haberim yok fln der sıkıntı çıkarabilir(ör; benm calstgm kurum) sen iyisi mi git al raporunu ver kafan rahat kalsn
arirangg Mrsfly Bana hem çalıştığım kurum hem takipli olduğum hastane eğer çalışmaz raporu almazsam haklarımın boşa gideceğini söyledi. Bence siz raporunuzu alın dursun ne olur ne olmaz. İşinizi garantiye alın
Elfve Ben 32 de çalışır almıştım sonra başka rapor almamıştım muhasebeci beni çalışır göstermiş ceza çıktı ödemek zorunda kaldım
Xcbaby Elfve 37den sonra sizi calisir gosterdigi icinse eger itiraz edip odediginiz cezayi geri alabilirsiniz.
Xcbaby Mrsfly daha dun 32. Haftam icin calisabilir aldim birdaha almana gerek yok dedi doktor bey.. zaten 37 de otomatik ayiriyolar sizi izne yasal degil 37 den sonra anne adayinin calismasi.
Sera4 Mrsfly geçen hafta çalışabilir raporu aldım. Hangi tarihe kadar çalışacağım raporda yazıyor. Be nedenle insan kaynakları çalışamaz raporu almana gerek yok dedi. Rapor sisteme otomatik düşüyor.