Deletedmom2224 Merveegazann Hahah bilemiyorum ki hamile kalmadan önce bile oğlum olacak diyordum hissediyordum 😂😂
Merveegazann Deletedmom2224 aynı şey bendede vardı biliyor musun oğlan olcak dedim oğlan oldu 😂Allah sağlık kucağımıza almak nasip etsin
Esra_annee Mello benim de 20 eylül Doğum 27 haziran dedi Allah nasip ederse 🙏🏻💕 bakalım bizde cinsiyet ne olacak
Merveegazann Deletedmom2224 anne olmak şimdiden böyle bişey sanırım daha neler hissedicez bakalım 🙈😂😂
Nursen21 Nurhayat1212 hayırla doğsunlar inşallah hem oğlanlarımız hem kızlarımız 🤰🏻 9 Mart erkek nasipse 😊
efires Nursen21 9 Mart benim doğum tarihim. İnşallah kızımın ki de o güne denk gelsin diye dua ediyorum. 😊😊 Hayırlısıyla sağlıcakla kavuşun inşallah.
efires Nurhayat1212 Ben de aksine kız senesi diye düşünüyordum. Çevrem hep kız, kimi duysam kız. Benim de doğum Mart'ta ve kız. 💖 Sağlıcakla kavuşalım hepimizde inşallah.
Zeynepksr Nurhayat1212 benim çevremde de kimi duysam kız bu seni kız senesi diye düşünüyordum Mart ve kız benim de 😌