Tinii_minii_mom Kızlarr nolur dışarı çıktıgınızda içtiginiz bi kahve var mı içmeye korkuyorum zararlı diye ama ayılamıyorum uyanamıyorum gibi oluyor. Bir bardak içmek istiyorum içtiginiz yerler ya da kahve türü var mı
Kediannesi1 Tinii_minii_mom mümkün mertebe filtre kahve ve Türk kahvesi içebilirsiniz hamileyken en güvenli kahve türleridir aslında orta boy yada küçük boy normal kahve de içebilirsiniz sadece hiç bir şurup koymamalarını rica edin ve süt tozu yerine süt kullanılmasını rica edin
aslanprenses_ Tinii_minii_mom elma sabahları kahveden daha çok kendine getirir seni 😇 bilimsel olarak kanıtlanmış 🥰 kafeinsiz kahve iç dışarda.
Asyos34 Tinii_minii_mom Türk kahvesi güzel icebılırsın nie içmiyorsun kan değerlerin duşukse tabi bilemem
Tinii_minii_mom aslanprenses_ elma vs yiyorum ama bazen kriz gibi kahve isteği geliyor aşerme durumu yani bunu elma ile gidermek mümkün değil maalesef keşke olsa🥹
aslanprenses_ Tinii_minii_mom ayılamıyorum kendime gelemiyorum dedi ya ondan dedim. Elma daha iyi ayıltır. Kahveyi kafeinsiz içersen krizin de geçer.
Tinii_minii_mom Asyos34 soğuk kahve gibi ya da daha sulu kahveleri aşerdim ya normalde türk kahvesi çok severdim şimdi o bitti