MrsAcar1 Papatyamoms çok güzel olmuş emeğinize sağlık,çok uçuk fiyatlara satılıyor bende kendim yapmayı düşünüyorum 🥰
SKayaa Papatyamoms bende sadece plakası ve yazısını sipariş verdim geriye kalan kısmını kendim süsledim
Papatyamoms Kızlar hazırlarım malum epey fıyatlar yüksek ort 500 den başlayıp artabılıyor , ben kendim yaptım
Papatyamoms Ebrukymkc İsimli tahta hepsıburadadan 79 TL Peri bebek Gardropstan el emeği yapan bir girişimci kadından 60 TL - 15 cm bebek Çiçekler , gelin çiçeğimden 🥰
Papatyamoms İsimli tahta hepsıburadadan 79 TL Peri bebek Gardropstan el emeği yapan bir girişimci kadından 60 TL - 15 cm bebek Çiçekler , gelin çiçeğimden 🥰
Zeyneb_mihrap76 Ellerinize Sağlık çok güzel olmuş isimli tahta olarak yazınca çakmadı ahşap olan ürün nasıl bulabilirim
Papatyamoms Zeyneb_mihrap76 trendyolda da var hepsı burada da satıcıdan satıcıya fıyat degısıyor Ayda dizayn özel tasarım kapı süsü yazın Google seçenekler çıkar 🥰
Papatyamoms SKayaa sızınkıde çok güzel olmuş 😍 asma yerınde delık varmıydı azımı açtınız nasıl açtınız