Dileek22 Güzel anneler merhaba 🌸 idrar yollarında mantar enfeksiyonu olup bu fitili kullanan sonuç alan var mı
Bekaske Dileek22 ben kullandim üc gün arayla asırı akıntı sürdü ikincisini aldıktan sonra 5 gün boyu geldi normalmiş ama şikayetlerim gecti gibi yarın kontrolüm bar bakalım
Cgllay Dileek22 banada akıntım oldugu icin verdi rengini sordu böle sarımsı koyu sarı yesıle dönük dedim kasıntı varmı dedi cok kaşıntı olmasada arada oluyor dedim bunu verdi 2 tane var ıcınde 3 gün arayla kullan dedi
Dileek22 Bekaske İnşallah geçmiştir 🙏 bana da iyi gelir tereddütte kaldım bi an kullanıp kullanmamakta o yüzden sizlerden fikir almak istedim teşekkürler
Gizemmm35 Bekaske merhaba mantar dan dolayı bende bu fitili kullanıyorum ama çok akintim oluyor Pütür Pütür geliyor çok rahatsız edici şekilde sizinde mi oyleydi
Bekaske Dileek22 doktor yazdığı için kullandım ama benim mantarim gebeliğimin basindan beri tekrarlıyor kremler geçirmedi😮💨 umarım size de iyi gelir
Cgllay Gizemmm35 kullanmasam mı acaba ya bende emın degilim bnm cok akıntım yokki normal gher zaman öle vardı ztn sorunca söyledim fitili verdi