Churcill Minaa_m devlette kend görürdüğün geceliği giyiyosun özelde sanırım önlük veriliyor her türlü
yesilkahve Minaa_m normalde önlük giydirmişlerdi ama ameliyat önlüğümü bilmiyorum. Tesettürlüyüm başımda da şalım vardı
Sunshine__ Tesettürlü kızlar doğuma girerken başınıza ne takdınız ne yaptınız benimde ilk gebeliğim ne yapacağıma karar veremiyorum
Zeynebtahir Sunshine__ bir tülbent taktim ben. Amalitathanede cikardilar, cocuk dogup odaya giderken yine istedim taktilar sagolsunlar
Slnaycn Minaa_m özelde normal doğum oldi önlük giydim bebek doğduktan sonra hasta bakıcı temizleyip götürdügum kıyafetleri giydirdi
Poncik38 Minaa_m ben şehir hastanesinde doğum yaptim . Normal dogumdu. Acele acele gittigmz için esofmanlaydim . Sanci odasinda önlük giydirmislerdi sanırım. Ama doğum yapar yapmaz önlüğü cikartmami istediler . Apar topar öyle tekrar esofmani giymistm.
Ozlemdemir Zeynebtahir külot olmuyor ama bildiğim kadarıyla. Bende yoktu .ama beni anı sezeryandi bebek normal doğum sancısı çekerken kakanyapti icerde
Sunshine__ Zeynebtahir Hee tamam canım o zaman sağolasın bende hani bu ameliyata girerken hemşirelerin doktorların takdığı arkadan bağlamalı boneler varya diom onlardan taksam diye düşünüyorum
Gunes17 Minaa_m evet normal dogumda dogumhaneye girdiğin anda direk anadan dogma soyunuyorsun ve önlük giyiyosun
Deletedmom0071 Gunes17 ay doktor erkek olsa ne olur oramızı açmışız başımızı mı düşüncez o halde Allah aşkına 😅
Zeynebtahir Ozlemdemir yok olmuyor hatta amaliyatdan cikip odaya gidiyorsun uyusukluk gecenr kadar sadece çarşaf örtulu