momlife10 Kızlar son adet tarihim 22 haziran. Yumurtlama geç oldu 11 temmuz. 31 temmuz bhcg 69 2 temmuz 198 4 temmuz 573 Bugün doktora gittim henüz kese göremedi sizce normal mi ? Birde siz beta kaçken keseyi gördünüz ?
Cinarsaitinannesi momlife10 bugün tekrar beta baktı mi doktor ben 822 ile ogrendim 5 gun sonra keseyi gördüm o zaman ki hcg degerim ne bilmiyorum
Sdyyld momlife10 ben beta 2000ken bile göremedim sonra 5 gün daha bekleyip öyle gittim hem kese hem yolk gördüm canım daha cok erken görünmemesi normal
momlife10 Sdyyld ay inşallah 1 düşüğüm var çok merak ediyorum birde geç döllenme iyice geç oluyor hersey
Cinarsaitinannesi momlife10 o zaman kan degerinde farklilik çıkabilir ama doktor en iyisini söyler şuan kaç olduğu önemli birde alttan baktı mi kese için alttan görünür belki
Cinarsaitinannesi momlife10 devlet hastanesine gittiysen cihaz kaynaklı da görememiş olabilir zaten oradaki doktorlar iki dk bakıp incelemeden gönderiyor bekle bakalim canım hayırlı haberler alırsın inşallah
momlife10 Cinarsaitinannesi inşallah birde kist gözüküyor acaba ondan mı göremedi diye de düşünüyorum
momlife10 1cocuklumom en son 4 temmuzda 573tü 4 gün geçti şuan 2000 küsür olmalı tekrar kan verdim bugün ama kese gözükmedi
Sebnem9593 momlife10 hayır ama gelişim geriliyi oldu ilk 12hafta bende hep 10gun geri cikiyordu adetden