Ccyln Kızlar son adet tarihimr göre 5+6 haftalık gebeyim kontrole gittim ama kese görünmedi Perşembe günü kan vermiştim değerim 4 bin falandı geç döllenme olabilir mi çünkü adetten sonraki ilk birleşmem 4 hafta önceydi
Kubokub Ccyln doktordan kaynaklı da olabilir. Benimde görünmemişti farklı bi doktora gittim onda net görünüyordu
elifsen Kese görünmesinin beta ile alakası yok. 10.000 olup görünmeye de bilir bu sizin hormon seviyeniz de ilgili. Bazı durumlarda alttan muayene ile beşinci haftada anca kese görünüyor. Geç döllenme işte 6 7’yi buluyor
momlife10 elifsen benim geç döllenme oldu yumurtlama gününe göre mi hesaplamaliyim ne kadar olduğunu Biliyor musunuz
elifsen momlife10 son adet tarihinize göre sekizinci haftaya kadar bekleyebilirsiniz kese görmek için
Ccyln Bsrblr evet karından baktı poliklinikti ve gerçekten çok eski bir yer cihaz olarak da çok eski alttan muayene yapmıyor zaten doktor çünkü öyle görüntüleyebilecek aletleri yok
Bsrblr Ccyln o zaman HIc endıse etme başka doktor başka hastane dene.. bu arada hangı sehır hangı hastane
Ccyln Hilalgurce göründüm doktor dedi hamilesin bi sıkıntı yok sadece kese geç görünebilir 2 hafta sonra gel