XEmosumX Bu ay ilk kez femara denedim yumurtam 18 mm iken ovitrelle iğne ile catlattı doktor ama bu ay olmadı siz kaçıncı kullanımizda kaldiniz lütfen cevap yazarsanız bana da umut olursunuz
Yusufayazin__annesi XEmosumX ilk ay değil ikinci ayında hamile kaldım şuan oğlum 4 yaşına giricek 2 dusugumde var oda femarayla kaldım şuan bu ay yine başladım ama iğne hiç kullanmadım
XEmosumX Yusufayazin__annesi bende kilo problemi de var belkide o yüzden olmadi bu ay tatildeydim dikkat de edememistim ama bu ay diyet ve sporla deneyecegim insallah tutar
Yusufayazin__annesi XEmosumX kaç kgsunuz ben oğlumda 82 hamile kaldım 86 doğuma gittim dusuktede 88le kaldım şuan 6 aydır diyetteyim 97 kg’dan 89.9 düştüm
XEmosumX Yusufayazin__annesi ben 160 kiloydum boyum 1.70 tup mide ameliyatiyla 98 e kadar düşmüştüm ama stresten tekrar 125 e çıktım suan 😔
XEmosumX meryy2615 ben klomende denedim 3 kere ama o zaman rahim filmi cekilmemistim rahmimde darlik cikti ameliyat oldum doktor kalamazmissin hic yer yokmus zor bi ihtimal kalsanda dusermis demisti simdi o ameliyattan sonra ilk femara denememdi ama kalamadım
Birhayalimvr meryy2615 kac yumurtan oluşuyordu canim bu ay bende ilkkez denedim catlama ignemide kolumdan vurdular burada herkes göbekten vurulmuş ise yaradı mı kafam karisti
meryy2615 Birhayalimvr 3 oluştuğu olmuştu. Tutan denemede 3 yumurtam oluşmuştu. Koldan da oluyor o iğne
Birhayalimvr meryy2615 ayy benimde 3 olustu insallah benimde tutar hamile kalirim 1.5 yil oldu yoruldum cok psikolojik olarak cok doktor gezdim cok sukur tedaviye baslayabildim