battaniyemkareli Ddmyu evet bende burada sorunca söylenen doktorlara baktım en çok tercih edilenleri yazmışsınız.. ancak doktorumuz kendi önerileri dışında birine yaptırırsak nasıl tepki verir pek kestiremiyorum😅
Ddmyu battaniyemkareli aaa illa kendi önerdiğini mi istiyor 😀 oda enteresan vardır bir bildiği diyelim ☺️😀
Biyologannee battaniyemkareli medicalpark Keçiören Hastanesi’nde takipliyim. Ama ilk bebegimde de Dr Ali İpek e gitmiştim. İkincisinde de ona gittim. Her şeyiyle bilgilendiriyor fotoğraf video ve veriyor keyifli geçiyor
eczsimay bana da doktorum Dr. Ali İpek’i tavsiye etmişti çok memnun kaldık. Bizimki yüzünü göstermek istemedi pek, baya uğraştı doktor bey :))
hsizyl battaniyemkareli Doç. Doktor Sinan Tan öneriyorum çok ilgiliydi ilk oğlumda oraya gitmiştik haftamın dolmasını bekliyorum aynı oraya gideceğim
battaniyemkareli hsizyl merhaba, gelen önerilerde ali ipek, sinan tan ve gülhiz karataş çok yoğun. sizce perinatolog olmasa da olur mu?
Elifgul90 battaniyemkareli evet 30dkk sürdü herseyine ayrintili baktı kan akislarina kadar çok ilgiliydi piyasaya göre ücreti de uygun geldi bütün resimleri teline de attılar raporda verdiler çok memnun kaldım
Sla00 battaniyemkareli yarın gideceğim Sincan koru takipliyim paket içinde dahil aldık 1700 tl ye doktor ismi Aydan Biri
GizeemArslaann Benim de 25 Ağustosta randevum var. Ali İpek hocaya gideceğim, kendi doktorum önerdi.🌸
battaniyemkareli GizeemArslaann bende yazılan bu doktorlardan birine gitmek istiyorum ama kendi doktorum 3 isim söyledi , onlara gitmezsem sorun çıkarır mı bilmiyorum. resmen tedirginlik yaratıyor😅
GizeemArslaann battaniyemkareli Arayıp bence doktoruna sor hocam Ali İpek hocaya gitsem olur mu diye. Doktorların sağı solu belli olmaz çünkü 😂
GizeemArslaann Deletedmom0071 Evet kesinlikle öyle. Ben Liv’e gidiyorum normalde orası da 3 bün istedi. Ben de Ali hocaya gideceğim o yüzden. Kendi doktorum da tavsiye etti zaten🌸
Noraa PrensinibekleyenAnnee ay gerçekten mi ya sert mizacli filan diyenler olmuş ben de randevu aldım ama sinan tan ile onun arasında kaldim
PrensinibekleyenAnnee Noraa bugün onun raporunu kadın doğum doktoruma gösterdim doktor bana Ayrıntılıyı kim yaptıysa çok iyi yapmış dedi bunu diyen bir perinotoji doktoru uzmanıydı mizacı önemli değil ki size nasıl bilgi vermesi önemli