haticesoydaann Kızlar haftasonu denize gidicez güneş kremimden memnun değilim bana vücut için bi güneş kremi önerir misiniz? günlük hayatta da kollarma falan sürücem yapısı aşırı ağır olmamalı.
Agg0207 haticesoydaann Sebamed baby 50 factor aldım ben vücut için canım içerik olarak daha temiz oluyorlar bol bol sürdüm hep
gulayoz Sinozdan kullanıyorum ben canım tavsiye ederim hem denizde hem şehir hayatında kullanılır oğlanı parka götürünce kullanıyorum kollarıma tişört yanığı olmadı hiç
gulayoz haticesoydaann Yok yok ince bi yapısı var sürdükten bi süre sonra emiliyo bulaşma akma falan yapmıyo
lotus0 gulayoz Bu güneş kremini geçen tatilde kullandım ben canım gayet güzel ailecek beyaz tenliyiz kızarmadan döndük tatilden
haticesoydaann lotus0 Aynen bizde beyaz ve hassas tenliyiz eski aldığım hiç korumadı ve aşırı katı katı
lotus0 haticesoydaann o tarz kremleri bende süremiyorum terle birlikte akıp gidiyo zaten. o yüzden sinozdan memnun kaldım süt kıvamında kullanması rahat
haticesoydaann lotus0 Aynen işte akıyo rahatsız ediyo falan süt gibiyse bakiym ben ona dışarda da sürücem çünkü
haticesoydaann lotus0 Ay çok iyi o zaman öyle yaparım. Fiyatlarına da baktım bütçeme uygun valla sipariş vericem birazdan haftasonuna kadar gelmiş olur zaten.